Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samsungs nye earbuds spiller musik i hi-res-kvalitet

Galaxy Buds2 Pro kommer med et nyt codec, der gør det muligt at streame musik i 24bit fra mobilen, så man får hver en detalje med.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sammen med de to nye foldbare mobiler, Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4, løftede Samsung sløret for de nye Galaxy Buds2 Pro ved eftermiddagens Unpacked-event.

Der er tale om Samsungs nye topmodel indenfor trådløse earbuds.

Designet lægger sig i tråd med tidligere modeller, men har en optimeret pasform og er 15 procent mindre, hvilket skal gøre dem perfekte til fitness, hvor man også får gavn af IPX7-certificering, der sikrer at de er vandtætte ned til 1 meter i 30 minutter.

Aktiv støjreduktion får man også og derudover en række avancerede funktioner, som intelligente mikrofoner, der kan tilpasse sig dine omgivelser samt Auto Switch , der automatisk skifter fra din yndlings-serie på din tablet til et opkald på din mobil. Hvis du skulle komme til at forlægge dine Buds2 Pro, gør SmartThings det nemt at finde dem igen.

Ufortyndet musiknydelse

Den største opgradering er på lyden. Galaxy Buds2 Pro er baseret på et to-vejs driversystem med separat tweeter og woofer. Takket være det nye Samsung Seamless Codec (SSC HiFi) kan musik i 24bit afspilles i fuld, ukomprimeret kvalitet over en trådløs Bluetooth-forbindelse. Har du eksempelvis abonnement hos Tidal vil du kunne få fuld udbytte af musik i Master-kvalitet.

Galaxy Buds2 Pro en vejledende pris på 1.799 kroner. De kan bestilles nu og forventes tilgængelige fra d. 26. august.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere