Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu får du lov til at betale for Snapchat

Snapchat+ er en samling eksklusive og eksperimentelle funktioner, som abonnenter får forhåndsadgang til for et fast månedligt beløb.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Efter succes med lanceringen af Snapchat+ i flere lande tidligere på sommeren, som ifølge Snap har ført til over 1 million abonnenter allerede, er Snapchat+ nu også tilgængeligt for danske brugere.

Du kan finde Snapchat+ på din profilside i Snapchat-appen (ved at trykke på din Bitmoji på kameraskærmen).

Eksklusive funktioner

Snapchat+ er en samling eksklusive og eksperimentelle funktioner, som abonnenter får forhåndsadgang til. Snapchat+ fås i Snapchat-appen for 35 kroner om måneden eller 369 kroner om året. Et abonnement vil give brugerne nye Snapchat-funktioner såsom muligheden for at "pinde" en ven som en bedste ven på din venneliste ("Best Friends Forever") samt " Rewatching Indicator", som viser dig, hvor mange mennesker, der ser din "Story" flere gange (uden at afsløre, hvem der ser den flere gange).

Allerede i dag den 15. august rulles endnu flere funktioner ud i Snapchat+, hvilket betyder, at du som bruger af Snapchat+ har adgang til 11 eksklusive funktioner.

Nye funktioner, der lanceres i dag den 15. august er:

Priority Story Replies
Dine "replies" til stories bliver mere synlige for Snap Stars.

Post View Emoji
Vælg en emoji, som du vil have vennerne til at se, når de har set et af dine snaps. Det bliver som en signatur.

Nye Bitmoji-baggrunde
Giv din Bitmoji en mere spændende ramme med specielle baggrunde såsom " gleaming gold" og et strandparadis.

Nye app-ikoner
Erstat Snapchat-appikonet med flere nye designs.

Derudover får Snapchat+-brugere forhåndsvisningsadgang til Snapchat for Web.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere