Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu får du lov til at betale for Snapchat

Snapchat+ er en samling eksklusive og eksperimentelle funktioner, som abonnenter får forhåndsadgang til for et fast månedligt beløb.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Efter succes med lanceringen af Snapchat+ i flere lande tidligere på sommeren, som ifølge Snap har ført til over 1 million abonnenter allerede, er Snapchat+ nu også tilgængeligt for danske brugere.

Du kan finde Snapchat+ på din profilside i Snapchat-appen (ved at trykke på din Bitmoji på kameraskærmen).

Eksklusive funktioner

Snapchat+ er en samling eksklusive og eksperimentelle funktioner, som abonnenter får forhåndsadgang til. Snapchat+ fås i Snapchat-appen for 35 kroner om måneden eller 369 kroner om året. Et abonnement vil give brugerne nye Snapchat-funktioner såsom muligheden for at "pinde" en ven som en bedste ven på din venneliste ("Best Friends Forever") samt " Rewatching Indicator", som viser dig, hvor mange mennesker, der ser din "Story" flere gange (uden at afsløre, hvem der ser den flere gange).

Allerede i dag den 15. august rulles endnu flere funktioner ud i Snapchat+, hvilket betyder, at du som bruger af Snapchat+ har adgang til 11 eksklusive funktioner.

Nye funktioner, der lanceres i dag den 15. august er:

Priority Story Replies
Dine "replies" til stories bliver mere synlige for Snap Stars.

Post View Emoji
Vælg en emoji, som du vil have vennerne til at se, når de har set et af dine snaps. Det bliver som en signatur.

Nye Bitmoji-baggrunde
Giv din Bitmoji en mere spændende ramme med specielle baggrunde såsom " gleaming gold" og et strandparadis.

Nye app-ikoner
Erstat Snapchat-appikonet med flere nye designs.

Derudover får Snapchat+-brugere forhåndsvisningsadgang til Snapchat for Web.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere