Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billeder afsløret: Sådan ser Mercedes' elektriske SUV ud

Mercedes-Benz er klar med de første billeder af interiøret i den nye EQE - en rummelig SUV baseret på den langtrækkende EQE sedan.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Mercedes EQE har på overbevisende manér gjort sit indtog på de danske veje, og inden længe følger SUV-udgaven af den populære elbil trop. Nu er Mercedes-Benz klar med de første billeder af interiøret i den nye elektriske model, som præsenteres for verdenspressen i midten af oktober.

Den nye EQE SUV er baseret på EQE sedan, men byder på endnu bedre pladsforhold og er blandt de mest rummelige i sit segment.

Futuristisk kabine

Modellen har egentlig først verdenspremiere i efteråret, og derfor er det endnu småt med informationerne om den nye og fuldt elektriske SUV fra Mercedes-EQ.

Men hvis man hører til de nysgerrige, er der godt nyt, for nu løfter den tyske fabrikant nemlig lidt af sløret for de første detaljer. Mercedes-Benz byder på et kig indenfor i den futuristiske kabine, som rummer massevis af eksklusive og banebrydende digitale features.MBUX Hyperscreen løber med opmærksomheden.Blandt de mest iøjnefaldende detaljer er den fritstående centerkonsol, de turbineformede luftdyser og den dynamiske ambientebelysning, som indrammer cockpittet.Det er imidlertid MBUX Hyperscreen, som vil kunne bestille som ekstraudstyr, der for alvor stjæler rampelyset. Systemet, der strækker sig på tværs af bilens kabine, blev introduceret i EQS sedan og udmærker sig blandt andet med ultraskarp opløsning, sublim farvedybde og gennemført intuitiv software, som forstår dansk tale.EQE SUV er bygget på samme nye platform fra Mercedes-EQ, som også EQE sedan, EQS sedan og EQS SUV er baseret på.

EQE SUV har verdenspremiere 16. oktober.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere