Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tesla har den sikreste elbil - Model Y scorer topkarakter i test

Tesla Model Y har netop fået en 5-stjernet sikkerhedsvurdering fra Euro NCAP.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Euro NCAP, som foretager omfattende tests af bilers sikkerhed, biler operere med et system af 1-5 stjerner, hvor 5 er det højeste der kan opnås.

Den nyeste version af Teslas kompakte SUV, Model Y, har netop gennemgået testet, og er kommer ud med en imponerende score på 5 stjerner.

Resultater kommer på baggrund af forbedringer i Model Y, som blandt andet omfstter den bageste del af undervognens støbning, den indre sideairbag, multikollisionsopbremsning og førerovervågningssystemets kollisionsundgåelse.

Ud over den 5-stjernede bedømmelse, opnåede Model Y også andre fine resultater:

• Model Y opnåede den højeste score blandt alle køretøjer, der er testet i henhold til Euro NCAPs nyeste og strengeste testprotokol
• Model Y modtog en bedømmelse på 98% i Euro NCAPs sikkerhedsassistentkategori, som evaluerer bilers aktive sikkerhedsfunktioner, herunder evnen til at undgå ulykker, afbøde fysiske skader og forhindre førere i at forlade en vognbane utilsigtet (gennemført af Model Y der er udstyret med Tesla Vision, vores førerassistancesystem der er baseret på kameraer og neurale net)
• Model Y opnåede også en bedømmelse på 97% i kategorien Beskyttelse af voksne passagerer—endnu en gang den højeste bedømmelse af alle køretøjer, der er testet i henhold til denne protokol
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere