Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Prisstærke smartphones [STORTEST]: Den bedste mobil i budgetklassen

Er du studerende på et stramt budget eller gider du ganske enkelt ikke spendere en formue, så er det de her mobiler, du skal kigge efter. Her tester vi seks konkurrenter til 2-3000 kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Bruger du først og fremmest din mobil til Facebook, YouTube eller mail, er det at skyde gråspurve med kanoner at købe en af markedets topmobiler. Du betaler dyrt for avancerede kamerafeatures og et kraftoverskud, som kun gamere eller indholdsskabere kan udnytte.

Hvis du skraber det øverste lag af topmoderne teknologi fra, er der mange penge at spare. Men der ér også en nedre grænse, som du må holde dig over, hvis ikke det skal gå for meget ud over oplevelsen.

Kompromissets kunst

Den grænse forsøger vi at finde i denne test, hvor vi udforsker mobilmarkedet i prissegmentet 1999 - 2899 kroner. Et interessant segment, fordi producenterne er tvunget til kompromisser, men ikke uden, at der alligevel er plads til en snert af luksus.

https://www.altomdata.dk/6-ting-du-boer-overveje-naar-du-koeber-mobil/

Hvordan den balancegang håndteres, er forskelligt. Netop derfor skal du undersøge, om mobilen sætter trumf på det, der betyder noget for dig og drosler ned, hvor det ikke gør så meget. Her vejer vi gram for gram styrker og svagheder op.

Læs testene her:

https://www.altomdata.dk/motorola-moto-g62-test-mediemobil-med-svag-motor/

https://www.altomdata.dk/apple-iphone-8-refurbished-fra-swappie-test-gammel-iphone-kan-stadig/

https://www.altomdata.dk/nokia-g50-test-har-overskredet-udloebsdatoen/

https://www.altomdata.dk/redmi-note-11-pro-test-prisstaerk-powermobil/

https://www.altomdata.dk/oneplus-nord-ce-2-lite-test-billigmobil-med-fart-paa/

https://www.altomdata.dk/samsung-galaxy-a33-test-den-perfekte-balance/