Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Elon Musk vil alligevel gerne købe Twitter

Tesla-ejeren er vendt på en tallerken og fremsætter påny sit oprindelige tilbud på 44 milliarder dollars for at købe det sociale medie.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det vakte stor opsigt da Elon Musk i foråret, eller længere tids offentlig fejde med Twitter, valgte at fremsætte et ekstravagant tilbud på 44 milliarder dollars (cirka 330 milliarder danske kroner) for at købe det populære sociale medie.

Twitter godkendte tilbuddet, men kort tid efter trak Elon Musk det tilbage, med argumentet at der var for mange falske profiler.

Det fik Twitter til at trække Elon Musk i retten, men få dage inden retssagen skulle have startet, har Musk nu valgt at fremsætte tilbuddet igen. Det skriver TV2.

Handlen genoptages

De 44 milliarder er således igen på bordet og Musk står derfor til at blive kommende ejer af Twitter. Retssagen bliver derfor som udgangspunkt ikke til noget.

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere