Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Elon Musk vil alligevel gerne købe Twitter

Tesla-ejeren er vendt på en tallerken og fremsætter påny sit oprindelige tilbud på 44 milliarder dollars for at købe det sociale medie.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det vakte stor opsigt da Elon Musk i foråret, eller længere tids offentlig fejde med Twitter, valgte at fremsætte et ekstravagant tilbud på 44 milliarder dollars (cirka 330 milliarder danske kroner) for at købe det populære sociale medie.

Twitter godkendte tilbuddet, men kort tid efter trak Elon Musk det tilbage, med argumentet at der var for mange falske profiler.

Det fik Twitter til at trække Elon Musk i retten, men få dage inden retssagen skulle have startet, har Musk nu valgt at fremsætte tilbuddet igen. Det skriver TV2.

Handlen genoptages

De 44 milliarder er således igen på bordet og Musk står derfor til at blive kommende ejer af Twitter. Retssagen bliver derfor som udgangspunkt ikke til noget.

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere