Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nem og billig billedredigering fra Adobe

Adobe introducerer med Elements 2023 brugervenlige AI-drevne funktioner, forbedrede animations- funktioner til fotoredigering, nye kreative effekter til videoer, 100 nye lydspor og hurtigere app-ydelse.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Adobe har i dag annonceret Photoshop Elements 2023 og Premiere Elements 2023, der indeholder helt nye funktioner, som gør kreativ foto- og videoredigering enkelt for brugere uanset færdighedsniveau.

De nye versioner indeholder nye Adobe Sensei AI-drevne funktioner, der muliggør intuitiv, strømlinet redigering, og tilbyder trinvise Guided Edits, som både nybegyndere og avancerede brugere vil sætte pris på. Udover skrivebordsappen tilbyder Elements 2023 også nye web- og mobile companion-apps (betaversion på engelsk), der sikrer en lettere adgang, visning og deling af fotos og videoer på farten.

"Vi mener, at alle skal kunne skabe præcis det, de forestiller sig. Med Photoshop Elements og Premiere Elements kan alle udfolde deres kreative visioner på nye måder med AI-drevet redigering og læring gjort praktisk og fleksibelt," siger Ashley Still, Senior Vice President, Digital Media Marketing, Strategy & Global Partnerships hos Adobe.

AI gør arbejdet lettere

Uanset om man ønsker at foretage hurtige redigeringsjusteringer eller udforske avancerede kunstneriske muligheder, gør Photoshop Elements og Premiere Elements det betydeligt nemmere at skabe og dele inspirerende visuelt indhold. Nogle af de mange innovative nye funktioner i Elements 2023 omfatter bl.a:

• AI-forbedringer til fotos og videoer gør det muligt at tilføje Moving Elements til fotos, så man kan give stillbilleder et strejf af film-magi ved at vække baggrunde, skyer eller vandfald til live. Dette kan gemmes i delevenlige formater som MP4 (til videoer) og GIFs (animerede fotos).

• Artistic Effects inspireret af populære kunst stilarter lader dig forvandle fulde videoklip med et enkelt klik.

• Tag fotos til et nyt niveau med opdateret kreativt indhold, som nye baggrunde, mønstre, og luftrum.

• Anvend nye collage og slideshow-skabeloner til at præsentere dine fotos på smarte måder.

Adobe præsenterer Photoshop Elements og Premiere Elements 2023 med hurtigere og nemmere foto- og videoredigering

• Leg med Peek-through Overlays for at skabe illusionen om mere dybde i fotos.
• Vælg det perfekte soundtrack til alt fra hjemmevideoer til skoleprojekter med 100 nye lydspor i Premiere Elements.
• Få glæde af forbedret performance og stabilitet med op til 35% hurtigere installation, 50% hurtigere opstartstider, en 48% reduvcering i app-størrelse, og op til 70% hurtigere opstartstid på Apple M1-drevne Mac computere.
• Nyd at have adgang til dine billeder og videoer uanset hvor du er, ved brug af den nye mobile companion app (beta-version på engelsk) til at uploade i skyen og strømline kreationer og redigering af billeder og videoer på skrivebordet.
• Du kan gøre mere fra enhver browser ved at bruge den nye web companion app (beta-version på engelsk) til at dele og vise redigerede fotos og videoer, og skabe foto-collager og multimedie slideshows.

Photoshop Elements 2023 & Premiere Elements 2023 er tilgængelige nu på www.adobe.com
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere