Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Er du træt af store gamingskærme? Denne nyhed er overskuelig og hurtig

For alle, der foretrækker at game på en mindre skærm, er denne nyhed fra AOC måske interessant. Diagonalen er blot 24,5”, men opdateringshastigheden er 240 Hz.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Alle gamere har deres egne præferencer. Nogle foretrækker endda en skærm, der ikke er alt for stor; de får bedre resultater, når begivenheder finder sted lige foran øjnene. Denne gruppe kan kaste et blik på den nye AOC Agon Gaming 25G3ZM/BK, som måler 24,5".

Specifikationerne lover god og hurtig gaming: 240 Hz opdatering, 1 ms GtG og 0,5 ms MPRT-svartid. AOC lover også levende, dybe farver, et bredt farvespektrum og et højt kontrastforhold på 3000:1.

Med en skærmstørrelse på 24,5" får gameren nemmere fuldt overblik sammenlignet med større skærme på 27”-32". Opløsningen er Full HD og pixeltæthed på 90 PPI, hvilket matcher godt.

Skærmen kan justeres 130 mm i højden.

En væsentlig grund til den høje billedhastighed er netop valget af full HD i stedet for 4K. Den lavere opløsning (dog tilstrækkelig i langt de fleste spil) er mindre belastende for moderne gpu'er. Med funktionen Motion Blur Reduction (MBR) opnår 25G3ZM/BK den lave 0,5 ms-MPRT, hvilket eliminerer sløring eller udtværing i scener med hurtig bevægelse. Adaptive-Sync-understøttelse med et variabelt opdateringsfrekvensområde på 48-240 Hz sikrer yderligere en spiloplevelse fri for hakken og iturevne billeder, forklarer AOC.

Gode justeringsmuligheder

Panelet har et kontrastforhold på 3000:1 takket være VA-panelteknologien, 8-bit farvedybde med 16,7 millioner farver og 100 procent sRGB-dækning. Betragtningsvinkler på 178/178 grader samt 300 nits lysstyrke gør ifølge AOC skærmen behagelig at arbejde ved, og den flimmerfri teknologi og Low Blue-lysindstilling er med til at skåne øjnene.

Der er et bredt udvalg af ergonomiske justeringsmuligheder, påpeger AOC. Skærmen kan justeres 130 mm i højden, roteres (90 grader portræt), drejes og hældes. Tre kilder kan tilsluttes 25G3ZM/BK takket være 1 stk. DisplayPort 1.2 og 2 stk. HDMI 2.0 porte.

AOC G-Menu-softwaren bruges til at ændre OSD-indstillingerne. 25G3ZM/BK er kompatibel med den nuværende generation af konsoller (PS5 og Xbox Series S og X) og kan vise deres output på sin 1920 x 1080-opløsning ved 120 Hz.

Den nye skærm kan købes her fra oktober 2022 til en vejledende pris på 1899 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere