Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sony klar med monsterkamera med stærke video-features

Sonys nye A7R V-kamera byder på de seneste AF-teknologier takket være en avanceret AI-processor.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

A7R V kommer med forbedret motivgenkendelse, R-seriens 61.0MP billedkvalitet i høj opløsning samt en lang række video-funktioner.

Sony har i dag lanceret et nyt kamera i 7R-serien: A7R V. 7R-serien er en del af Sonys anerkendte Alpha-serie, der byder på spejlløse kameraer med udskiftelige objektiver. Takket være en lang række funktioner er det nye kamera ideelt til professionelle, som har brug for et førsteklasses kamera.

Høj opløsning

Det nye A7R V kombinerer Sonys billedsensor i højeste opløsning og Bionz XR- billedprocessor for første gang i et Alpha 7R-kamera.

Denne kombination giver helt nye muligheder inden for motivgenkendelse, videooptagelser samt fotografi. Sony A7R V byder desuden på op til 61,0MP ved stillbilleder, 8K-filmoutput, det mest effektive 8-trins billedstabilisering nogensinde i et Alpha-kamera, en ny 4-akset skærm med multi-vinkel, kommunikationsmuligheder i høj hastighed, funktionalitet på højt niveau og nem workflow-integration.

Sony A7R V kommer på markedet i midten af november med en vejledende pris på 35.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere