Artikel top billede

(Foto: PR)

Streaming: Stjernespækket serie om klimaforandringer får premiere på fredag

”Extrapolations” på Apple+ har en lang række medvirkende fra øverste hylde i Hollywood og fortæller historier om, hvordan livet med klimaforandringer kan tage sig ud i både den nære og lidt fjernere fremtid.

Klimaforandringer reduceres ofte til en lidt diffus størrelse, som eksemplificeres ved risikoen for stigende verdenshave og pressede isbjørne – samt en kombination af kringlede FN-erklæringer og billeder af Greta Thunberg, der bæres væk fra demonstrationer.

”Extrapolations” på Apple+ prøver at gøre det mere konkret.

Gennem otte episoder fortæller serien en række sammenvævede historier om, hvordan livet og verden kan tage sig ud i takt med, at klimaforandringerne udvikler sig i både den nære og lidt fjernere fremtid på vej mod næste århundredeskifte.

Serien får premiere på fredag 17. marts og kun tiden vil vise, om den formår at holde den hårfine balance mellem velfunderede gisninger og ulidelig prædiken.

Men baseret på traileren ser produktionsværdien i hvert fald ud til at være i absolut topklasse.

Ligeledes er listen over medvirkende ret imponerende med navne som bl.a. Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington, Daveed Diggs, Edward Norton og Forest Whitaker.

Titel: Extrapolations

Kan streames på Apple+ fra 17. marts




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere