Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Bestseller-milliardær kaster millioner efter dansk it-virksomhed

Anders Holch Povlsen, topchef for Bestseller, har via fonden Founderment investeret et millionbeløb i et dansk it-firma fra Vejle.

Det danske it-iværksætterfirma Sentispec fra Vejle har netop landet en investering på 25 millioner kroner fra to fonde.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Den ene er fonden Founderment, der har Bestseller milliardæren Anders Holch Povlsen som medejer, og den anden er fonden People Ventures.

Sentispec har udviklet en løsning til logistikbranchen, der via kunstig intelligens kan omsætte data fra videooptagelse til statististiske data. Det kan blandt andet bruges i forbindelse med lageroptælling og samtidig kan det sikre, at de rigtige paller og container bliver lastet på de rigtige lastbiler.

"Helt grundlæggende har vi med en industri at gøre, som er enormt homogen og enormt konkurrencepræget. Det er meget svært at differentiere sig. Der kommer vi med nogle værktøjer, som hjælper vores kunder med at optimere deres kvalitet over for deres kunder, samtidig med at de sparer en masse tid” sige selskabets ejer og administrerende direktør Andreas Claudi ifølge Finans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere