De såkaldte FAANG-aktier fået djævelsk store børs-tæsk. Samlet set har de tabt 6,66 billioner dollar i børsværdi.
21. november 2018 kl. 11.58 | læs »


Amerikanske IBM fyrer maksimalt 64 af de omkring 280 overdragne medarbejdere fra KMD og Tech Mahindra. Tallet er nedbragt fra 90 og kan falde yderligere frem til 28. november, hvor medarbejderne får besked. Størstedelen af de berørte medarbejdere er omfattet af tryghedsaftaler.
21. november 2018 kl. 10.59 | læs »Premium
Globale investeringer i robotic process automation vokser eksplosivt i indeværende år, men vi er fortsat på et tidligt stadie. Her er tallene og forventningen, ifølge Gartner.
21. november 2018 kl. 10.05 | læs »2
Den digitale tjeneste e-boks er i øjeblikket nede. Det er endnu uvist, hvor lang tid der går før danskerne igen kan tjekke deres digitale post.
21. november 2018 kl. 09.30 | læs »3
Mere end 500.000 Android-brugere er via Google's app store blevet narret til at downloade en app fyldt med malware.
21. november 2018 kl. 08.59 | læs »


Facebook ruller ny dashboard-funktion ud, der giver brugerne mulighed for at se, hvor meget tid, de har brugt på Facebook.
21. november 2018 kl. 08.31 | læs »2
Amazon's nye hovedkvarterer får blandet modtagelse. Fiberforbindelser skal modvirke en opsplitning af Danmark. It Relation styrker sin position med opkøb og så fortsætter nedturen for bitcoin.
21. november 2018 kl. 06.40 | læs »Kommende events
Fremtidens it-ressourcer – sådan tiltrækker og fastholder I de bedste medarbejdere.

Danmark kommer til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.

22. november 2018 | Læs mere


Roundtable: Muligheder og gevinster med RPA

RPA - robot proces automation - er for alvor på vej frem i mange organisationer: Der er meget store muligheder for de fleste organisationer i software-robotter, der er relativt nemme at opsætte.

22. november 2018 | Læs mere


CRM: Bedre og mere effektiv kundehåndtering i en digital tidsalder

Hør om implementering, processer og forandringsledelse - og få et indblik i helt konkrete løsninger, værktøjer og lær hvordan du får effektiviseret den interne administration og løftet kundeoplevelsen

27. november 2018 | Læs mere

Premium
Falck's nye CIO får it-afdelingen til at bidrage til forretningen med smart metode: "Der er ikke noget revolutionerende i det. Det virker bare super godt"
I mange virksomheder kæmper it med at bidrage til forretningen. Men hos Falck bruger it-afdelingen en snedig metode, der spiller it-afdelingen stærk fra begyndelsen. Virksomhedens nye CIO giver dig her en introduktion til BIO-metoden.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Ny rapport – Vi har målt jobglæden i 20 udvalgte it-virksomheder
IT-specialister er blandt de mest eftertragtede faggrupper på det danske arbejdsmarked, og der er hård konkurrence om kandidater til ledige stillinger. Den første samlede jobglædeundersøgelse på it-jobmarkedet tyder imidlertid på, at it-specialister i vidt omfang mangler viden om, hvad virksomheder i branchen kan tilbyde dem som medarbejdere. Undersøgelsen er gennemført primo oktober 2018 og giver et unikt indblik i, hvilke faktorer it-specialister på det danske arbejdsmarked lægger vægt på i deres valg af arbejdsplads.