RSS

Cloud

Mere om Cloud

Klumme: Compliance er måske noget af det mest usexede i it-verdenen. Men det er samtidig en helt nødvendig faktor, som endda kan betyde en væsentlig konkurrencefordel for virksomheder i vækst. Og der er en mulig genvej.
11. oktober 2017 kl. 09.58 | (1) | læs »Facebook Messenger er en af de mest benyttede kommunikation-apps i Danmark, men har du en Android-telefon, får du en bedre Messenger-oplevelse med Facebooks Lite-app.
10. oktober 2017 kl. 15.30 | (5) | læs »Indsigt: Regeringen vil have deleøkonomien til at vokse i Danmark. Men kan det virkeligt passe, at politikerne vil lovgive med henblik på at imødekomme virksomheder som AirBnB og Uber?
10. oktober 2017 kl. 14.57 | (2) | læs »Regeringen vil skabe en ny digital indberetningsløsning og gøre Aarhus til en deleøkonomisk forsøgsby.
9. oktober 2017 kl. 14.01 | (1) | læs »Peter Mægbæk er over to omgange blevet en velhavende mand på at sælge selskaber til TDC. Nu sætter han formuen på spil i nyt it-projekt.
6. oktober 2017 kl. 08.00 | læs »10 teknologi-trends vil i de kommende år få enorm betydning for, hvordan man driver og udvikler virksomheder og forretningsområder på. Se listen her.
5. oktober 2017 kl. 11.36 | læs »Både Microsoft, Amazon og senest Google forsøger at positionere sig med deres IoT-platforme. Der er et voksende behov for en bedre og mere sikker håndtering af de mange IoT-enheder.
4. oktober 2017 kl. 14.30 | (1) | læs »Oracle har sænket priserne markant i et forsøg på at komme på omgangshøjde med konkurrenterne på cloud-området.
4. oktober 2017 kl. 13.21 | læs »Amazon satser stort på Alexa. I øjeblikket er der 5.000, der arbejder på projektet og hundredvis af åbne stillinger.
3. oktober 2017 kl. 13.52 | læs »

Kommende events
Hosting og outsourcing: Find den rigtige model og leverandør

Hosting og outsourcing-markedet rummer utallige muligheder for at aflaste og effektivisere din virksomhed, så der kan fokuseres på kerneforretningen. Markedet er dog også kendetegnet ved mange og meget forskellige leverandører og leverance-modeller. På dette event giver vi dig et indblik i, hvordan hosting i 2017 kan blive en strategisk og praktisk hjælp for din virksomhed.

24. oktober 2017 | Læs mere


Gå hjem møde om machine learning: Kickstart dine machine learning-projekter

På dette gå hjem møde får du fra eksperter på området en introduktion til machine learning og de nye teknologiske og forretningsmæssige muligheder, det skaber. Kickstart dine machine learning-projekter ved at deltage i dette gå hjem møde

25. oktober 2017 | Læs mere


Sikkerhed i virksomheden: Sådan får du et bedre forsvar mod de mange trusler

Flere tusinde it-ledere meldte for nylig i en ny stor undersøgelse ud, at sikkerhedstruslen aldrig har været mere alvorlig. Det er dog langt fra kun de cyberkriminelle, der giver søvnløse nætter. Vi sætter fokus på sikkerhed i virksomheden i 2017.

31. oktober 2017 | Læs mere

CIO
"På 11 minutter blev vores computere ramt af den frygtede Petya ransomware-skærm"
"På 11 minutter blev vores computere ramt af den frygtede Petya ransomware-skærm. Først troede vi, at det bare ville blive en aften uden email, og at de ville fikse det i løbet af natten. Men næste morgen var der krisemøde, og vi fik at vide, at vi ville være nede i lang tid."
Comon
Oversigt: Her er de bedste Android-smartphones der kan købes i Danmark
Det vrimler med spændende Android-smartphones på markedet. Vi har samlet en oversigt over de bedste Android-telefoner, du kan købe herhjemme netop nu.
Job & Karriere
IBM’s Watson har gennemlæst 600 jobopslag, og snart kan der blive vendt op og ned på vores jobsøgning
Kunstig intelligens kan forandre den måde virksomheder rekrutterer på. Derfor har IBM netop gennemført et stort forsøg med Danmarks største erhvervsskole.
White paper
Sådan får mindre virksomheder ny it-infrastruktur i topklasse til lavpris
Digitaliseringen buldrer frem i erhvervslivet, og store virksomheder har travlt med at investere i nye it-løsninger for at placerer sig bedst muligt i en konkurrencesituation, der bliver stadig mere skarp. Det mærker man også i de mindre virksomheder, men for dem er indkøb og vedligeholdelse af et it-system ofte en uoverskuelig og kostbar opgave, der tilmed kræver særlige kvalifikationer, som virksomheden måske ikke selv besidder. Her kan ny, moderne hyperkonvergeret it-teknologi være løsningen. Læs i dette whitepaper om fordelene og detaljerne i en komplet, nøglefærdig it-infrastruktur fra Lenovo, Intel og Nutanix, som tilmed er prismæssigt meget gunstig.