Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Teleforhandlere boykotter mobilpriser.dk

En protestaktion mod mobilpriser.dk blev i sidste uge iværksat af en række vrede forhandlere.

En række forhandlere fjernede i sidste uge deres produkter fra mobilpriser.dk i frustration over, at hjemmesiden har markeret deres produkter med et flag, der fortæller, at varerne er parallelimporterede.

"Det er ren chikane. Teksten lugter langt væk af at komme fra danske værksteder og de danske distributører, og den har haft en direkte effekt på vores salg. Flere kunder sendte deres varer retur i sidste uge. Det er også princippet i, at de gør det, uden at snakke med os først," lyder det fra en af de vrede forhandlere, Thomas Schaltz fra Salgsbutikken.

Den kritik bliver afvist af redaktøren af mobilpriser.dk, John G. Pedersen, der fortæller, at strategien har været under opsejling i flere år og for længst er blevet meldt ud til forhandlerne. Blandt andet blev der ifølge redaktøren sendt en fællesmail ud til alle forhandlere den 4. marts i år.

"Strategien følger af, at vi kan se, at der bliver større og større forskel på almindeligt distribuerede og parallelimporterede telefoner. Det betyder, at prisen ikke altid giver et fuldstændigt indtryk, og det er derfor et spørgsmål om, at vi fortæller forbrugerne, hvordan virkeligheden ser ud," lyder det fra John G. Pedersen og fortsætter:

"At de vælger at boykotte os må stå for deres egen regning, men det er jeg selvfølgelig ked af. Men det ændrer ikke noget. Vi kan jo ikke lukke øjnene for virkeligheden," siger John G. Pedersen.

Han afviser desuden, at andre parter som producenter eller distributører har været inde over teksten, som mobilpriser.dk selv har skrevet. I den står følgende:

"Denne model er solgt til et andet EU-land, hvorefter den er importeret til Danmark. Dette er fuldt ud lovligt. Der er dansk software på, men ved systemopdateringer kan det danske sprog i nogle tilfælde forsvinde. Her hjælper forhandleren med at genetablere sproget. Der medfølger ikke trykt dansk manual, men den kan downloades på producentens hjemmeside. Der er samme garanti som på alle andre nye telefoner, men garantien pålægges forhandleren".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere