Dolce & Gabbana laver mobil for luksus-Motorola

Torsdag lancerer Motorola i samarbejde med de italienske designere Dolce & Gabbana en ny mobil. Den luksuriøse RAZR i sølv og guld leveres med indgraveret Dolce og Gabbana-logo.

Så er der godt nyt til de designbevidste. Torsdag lancerer Motorola i samarbejde med de italienske designere Dolce & Gabbana den nye MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana i sølv og guld. Dermed følger Motorola op på succesen med den første eksklusive D&G V3i i guld, som blev sendt på gaden i blot 1000 eksemplarer.

»Da vi lancerede den første mobiltelefon i samarbejde med Dolce & Gabbana, var interessen herhjemme overvældende stor, og det er alletiders, at vi nu også kan give vores danske kunder en sjælden mulighed for at blive den heldige indehaver af et vaskeægte Dolce & Gabbana-design. I MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana smelter superlækkert design for alvor sammen med spændende funktionaliteter, og ejeren af den nye mobiltelefon får både et designikon og en mobil oplevelse på et højt teknisk niveau,« siger Motorolas danske landechef Peter Panduro Lundbergh.

Den luksuriøse RAZR i sølv og guld leveres med indgraveret Dolce og Gabbana-logo. Telefonen, der er baseret på den klassiske RAZR, har desuden fået ekstra strøg af glamour med unikke Dolce & Gabbana-features som strop og vedhæng med designernes initialer, designede skærm-baggrunde og screensavers, MP3-ringetoner og forskellige animationer. Samtidig er teknikken i top med for eksempel 1,23 megapixelkamera, video-funktionaliteter og muligheder for at øge hukommelsen betydeligt.

Sammen med MOTORAZR V3i lancerer Motorola også ekstra tilbehør, der omfatter et personligt Motorola H700 Bluetooth headset, et stereo headset til afspilning af MP3 musikfiler samt en luksus opbevaringsæske i guld og læder.

MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana kan købes over hele verden fra torsdag den 1. juni 2006. I Danmark sælges MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana i første omgang gennem Telia. Senere ventes andre teleoperatører at tage telefonen ind i deres produktsortiment.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere