Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Fem fede CES-tablets

CES er slut og ud over at meget i fremtiden lanceres med 3D, så var der også mange tabletter på messen. Vi har samlet fem af de mest interessante tabletnyheder.

Når vi her dagen efter afslutningen på CES skal se tilbage, så er der ingen tvivl om at fremtiden (i hvert fald det næste år) byder på masser af 3D og mange nye tablets.

På messen Las Vegas var fokus rettet i høj grad rettet mod de små mobile tablet-pc'ere, for vi skal ikke længere nøjes med det lille mobile skærmbillede, når vi er på farten, vi skal i stedet sidde med de 9-12 tommer touchskærme i skødet, og så er det ellers bare at gå på nettet. 

GEAR har samlet fem af de mest opsigtsvækkende lanceringer fra CES herunder.


Acer Iconia Tab A500

En tablet, der ifølge flere eksperter, er det mest spændende alternativ til iPad.

Bygget op omkring Android har Acer brugt mange kræfter på at gøre tabletten til deres egen, og blandt meget andet bliver det muligt at spille spil i 3D på den 10,1 tommer store skærm. Derudover skal maskinen også være særdeles godt bygget op i forhold til de sociale medier, som mange mobile brugere nok vil bruge maskinen til.

 

 

A500 indeholder en Nvidia Tegra 2-processor, HDMI-udgang på 1080p og en enkelt USB-port.

 

Du kan se spildelen i A500 i aktion herunder. 

ASUS EEE Slate


ASUS EEE Slate

Asus præsenterede tidligt på CES deres satsning på tabletmarkedet. Hele fire modeller blev præsenteret med modellen Eee Slate som flagskib.

Den adskiller sig meget fra iPad’en, med en dobbeltkernet Intel Core i5-prosessor, 32 eller 64 GB SSD hukommelse og dens 12,1 tommer store LED-bagbelyste LCD-skærm med en opløsning på 1280 x 800 pixel.

EEE Slate kommer derudover med et 2 megapixel frontkamera, to usb-porte, trådløst netværkskort og mini-HDMI, som gør det ualmindeligt let at koble enheden til eksempelvis tv’et.

Maskinen kommer på nettet i løbet af januar og den amerikanske startpris ligger på omkring 1.000 dollars.

 

Asus Eee Slate kommer med også med mulighed for tilslutning af et bluetooth-tastatur som her på billedet.

Udover topmodellen præsenterede ASUS også den 10,1 tommer store Eee Pad Slider med integreret slidetastatur, Eee Pad Transformer, der meget ligner en traditionel tablet men som dog kan prale med imponerende 16 timers batteri og Android 3.0. Sidst og mindst præsenterede ASUS også den 7,1 tommer store Eee Pad MeMO som med en pris på 500 dollars forventes i handlen i juni.

 

 

Toshiba Tablet

 

Toshiba Tablet

Modsat en del af de andre producenter tror Toshiba ikke, at brugerne i ret høj grad vil bruge tabletterne på farten, og derfor har de undladt at installere 3G på Toshiba Tablet.

Bag den 10,1 tommer store skærm med 1280 x 800 pixel opløsning, ligger en NVIDIA Tegra 2 - dualcore 1 GHz processor. Tabletten er udstyret med et fem megapixel kamera bagpå og et to megapixel kamera på fronten.

Den er sat til at køre på Android Honeycomb, og har ligesom mange af de øvrige maskiner USB og HDMI porte.

 

 

LG G-Slate

 

LG G-Slate

Der er endnu ikke ret mange oplysninger om denne tablet fra LG. Det vil sige, der er en del oplysninger om tablettens indhold, og i videoen herunder kan du se, hvordan LG forestiller sig at bruge HoneyComb-versionen af Android på deres G-Slate.

Om maskinen ved vi, at den bliver udstyret med to kameraer, 32 indbygget hukommelse Java understøttelse, Wi-Fi 802.11b/g/n og 3G / 4G-tilslutning.

 

 

Batteriet skulle eftersigende også være et ganske habilt et af slagsen, uden at vi dog ved mere end det, som LG sendte af sted i deres meget sparsommelige pressemeddelelse.

 

Motorola Droid Xoom


Motorola Droid Xoom

Motorola formåede med deres reklamefilm forud for CES at køre forventningerne til Droid Xoom godt op. Xoom kommer som mange af de øvrige tablet-konkurrenter med Nvidia Tegra 2-processor, og den ti tommer store sag vil fra start komme med Honeycomb-udgaven af Android.

 

 

Xoom er udstyret med mini-HDMI og mini-USB, og kommer med 32 GB hukommelse, samt en batteritid på omkring ti timer. Der er to kameraer på henholdsvis to megapixel på forsiden og et bagsidekamera på fem megapixel.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere