Den mest lovende sikkerhedsteknologi er dansk

Danske SMS Passcode har nu sikret sig årets tredje hæder. Denne gang er der rosende omtale fra verdens førende sikkerhedsmagasin.

Selv om de fleste danskere endnu ikke bruger deres mobiltelefoner til at logge på netbanken, så er det netop mobiltelefonen, der skal blive en af fremtidens bedste sikkerhedsløsninger.

Det anerkendte sikkerhedsmagasin Secure Computing har peget på danske SMS Passcode som en af fem lovende sikkerhedsteknologier for fremtiden. SMS Passcode anvender mobiltelefonen til 2-faktor validering af brugere ved log-in.

Prisen glæder man sig over hos den danske opstartsvirksomhed.

»Det er jo svært at blive hørt som en lille virksomhed på det her marked. I øjeblikket er vi i gang med at ekspandere kraftigt i op til 21 lande. Og så er det vigtigst, vi bliver anerkendt på den måde. Ét er at blive fremhævet af Red Herring tidligere i år. Noget andet er at blive udvalgt af det største sikkerhedsmagasin i verden som en lovende teknologi. Ikke mindst efter at vi blev grillet af et uafhængigt ekspertpanel,« siger vicedirektør Lars Nielsen, der håber, at prisen også giver genlyd blandt internationale forhandlere og distributører.

Vokser hver dag
Men SMS Passcode har allerede godt gang i salgshjulene, forsikrer Lars Nielsen, der hævder, at der næsten dagligt sendes startpakker til nye kunder. Kunderne finder man hos et bredt udvalg af virksomheder indenfor bl.a. den finansielle sektor, advokatfirmaer, ministerier og til dato 33 danske kommuner.

Men skal en sikkerhedsvirksomhed som jer ikke have de danske netbanker som kunder, før i kan kalde jer en succes?

”Vi har faktisk Alm. Brand Bank som kunde. Men det er vigtigt at påpege, at det her marked består af to segmenter. Der er området for medarbejder-login internt hos virksomheder, og så er der consumer-login, som for eksempel kunne være hos en bank. Vi fokuserer meget mere på medarbejder-login,” forklarer Lars Nielsen.

”Ved medarbejder-login har vi med standardsystemer at gøre. Det er Microsoft, Cisco, Citrix og så videre. Når det kommer til netbanker, så er der mere tale om store projektsalg. Vi kan ikke hurtigt bygge en international forretning op på det her, hvis det tager to år at få en handel på plads.”

Juryen roste SMS Passcode for at være hurtig at implementere, mere sikker end andre løsninger og billigere end generelle token-løsninger.

SMS PAsscode havnede dog som nummer fire ud af fem vindere. De andre firmaer var: HyTrust, Yubico, Envision, og SilverTail.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere