Post Danmark vil sende mere elektronisk post

Uanset hvilken standard og it-system et firma anvender, skal det være muligt at kommunikere digitalt med kunder og partnere. Post Danmark vil være det digitale mellemled.

Private brugere kan allerede få regninger og andre dokumenter fra det offentlige leveret direkte i den elektroniske postkasse - eBoks. Nu vil Post Danmark sætte endnu mere gang i den digitale kommunikation mellem virksomheder.

Det skal ske med den nye tjeneste eComOne.

Tjenesten beskrives som: et "full service" koncept, der samler al e-kommunikation, scanning og print i en løsning og kommunikationskanal.

Med andre ord betyder det, at virksomheder kan overlade det til Post Danmark at konvertere post til de elektroniske formater, som en modtager måtte kræve.

Med den nye tjeneste kan Post Danmark sørge for elektronisk kommunikation - for eksempel fakturaer - mellem virksomheder eller til offentlige myndigheder - selv om afsenderens og modtagerens it-systemer ikke er ens eller at de ikke benytter det samme dataformat.

»Det betyder, at afsendervirksomhederne sender data i sit eget format til os, og så omformaterer vi til det format, modtageren ønsker. Det kan enten være til et andet dataformat, som modtagervirksomheden kan bruge direkte i sit eget system, eller formatering og print til et fysisk brev,« siger Giovanni Belli, forretningschef for eKommunikation i Post Danmark.

Post Danmark er i forvejen medejer af e-Boks sammen med PBS.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere