Internet Ventures Scandinavia investerer i Speednames

Internet Ventures Scandinavia går nu med sin hidtil største investering ind i et dansk Internetfirma, Speednames.com. Firmaet tilbyder en omfattende service til at søge og registrere nye domænenavne på Nettet i flere end 100 lande. Speednames er overbevist om, at den "digitale identitet" - i første omgang en adresse på Nettet - om ganske få år afløser alle nuværende "identiteter", som navn, adresse, telefonnummer m.m. Derfor er det afgørende, at man hurtigst muligt får en "digital identitet" - et domænenavn, som er tættest på den nuværende identitet, mener domænefirmaet.


Speednames - som i april 1999 blev startet af Nikolaj Nyholm og Mickey Beyer - registrerer over 2.500 adresser om måneden. I sommeren 1999 blev et samarbejde med Lycos Bertelsmann indledt, og Speednames er i dag strategisk placeret, så man er oppe på 22 mill. eksponeringer om måneden. Kommende direktør for Speednames, Mogens Nielsen forventer, at 150 mill. domæner skal registreres over de næste tre år.


Mickey Beyer, salgsdirektør i Speednames siger, at domænenavnene især er værdifulde for virksomhederne som varemærker.


"Hver dag ser vi eksempler på virksomheder, der har forsømt at sikre deres identitet på Nettet. Selv de, der har registreret domæner, forsømmer at tænke længere frem og dermed også overveje variationer og fremtidige markeder. De glemmer at lægge en global internetstrategi. Med Speednames.com er det nemt at beskytte værdifulde varemærker nu og i fremtiden, såvel hjemme som ude", siger Mickey Beyer.


Den for et dansk firma usædvanlige udvikling har fået Internet Ventures Scandinavia, IVS, til at foretage sin hidtil største investering. IVS har foreløbigt skudt 12 mio. kr. i virksomheden - med yderligere 5 mio. i option. Penge, der bl.a. skal bruges til at ekspandere i endnu flere lande, fortæller Speednames.com.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Itm8 | IT Relation A/S
    Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

    Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

    07. maj 2024 | Læs mere


    Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

    Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

    07. maj 2024 | Læs mere


    Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

    Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

    21. maj 2024 | Læs mere