Artikel top billede

Her er landets mest eftertragtede domæner

Se hvilke danske domæner, flest folk håber at få fingre i.

Hvis favoritdomænet er optaget, og man ikke har mulighed for at kapre det i Klagenævnet for Domænenavne, så må man tålmodigt vente på, at de nuværende registranter opgiver domænet.

Og det er der mange, der gør. Venter, altså.

DK Hostmaster, der administrerer det danske domæne, opretter ventelister på optagede domæner. I øjeblikket er der venteliste på cirka 3300 danske domæner.

Det mest eftertragtede domæne i Danmark er Villadsen.dk, hvis man skal vurdere ud fra folk på venteliste. Når den nuværende ejer vælger at opsige domænet, så står fire andre i kø for at registrere det.
Villadsen.dk er i øjeblikket ikke i brug som hjemmeside, men er registreret af advokatfirmaet Metropol International.

Generiske domæner som Web.dk, Webdesign.dk og Sexolog.dk er der tilsyneladende også rift om. De domæner venter tre personer på. Det samme antal står i kø efter domænerne: 

  • bonde.dk
  • borum.dk
  • flow.dk
  • frost.dk
  • kramer.dk
  • madplan.dk
  • munk.dk

Der er typisk kun én person, der venter på et domæne. Der er 155 domæner, der har mere end en person på venteliste. Se listen her:

De mest efterspurgte domæner i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
KMD lander mangeårig kæmpe-aftale til mere end kvart milliard kroner
KMD har netop genvundet udbuddet om Skattekontoen. Den nye aftale strækker sig over ni år og har en værdi på 234 millioner kroner. Få indblik i udbuddet her.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.