Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Olympus fyrer danske chefer

Kameraproducenten Olympus fyrer sin danske chef for kameradivisionen og den nordiske produktchef, men afviser lukning af den danske afdeling.

Søren Hansen, dansk chef for Olympus kameradivision, er ifølge Zoom Online blevet fyret som led i en større omstrukturering af producentens skandinaviske forretning. Samtidig er også Anne-Grete Sørensen, nordisk ansvarlig for DSLR-produkterne, blevet opsagt.

Fyringerne er ifølge Zoom Online tegn på, at Olympus er hårdt presset, og at det meget vel kan være første skridt mod en lukning af producentens danske afdeling.

Det afvises dog af Per Frederiksen, der er øverste chef for Olympus i Danmark.

»Vi er ikke i færd med at lukke noget som helst i Danmark. Der er tale om en nordisk omstrukturering, som desværre har ramt de to nævnte personer,« lyder det fra Per Frederiksen, som fortæller, at kameradivisionen fremover skal styres på nordisk niveau.

»Det er frygteligt ubehageligt at skulle fyre nogen, der har været her næsten lige så længe som jeg selv. Men som verden ser ud lige nu, så gælder det om at få tilpasset sig den verden vi lever i,« siger Per Frederiksen med henvisning til, at Søren Hansen har været 34 år i selskabet.

Samtidig med fyringerne i Danmark, er også Olympus i Norge ramt af mindst en fyring på højt plan.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere