Microsoft afviser ansats ros af Mac OS

Microsoft-ansat påstår, at Apples styresystem har inspireret Microsoft-udviklerne, der har skabt Windows 7. Vrøvl siger Microsoft.

Efter alt at dømme står en mellemleder hos Microsoft til en seriøs skideballe i øjeblikket.

I en artikel til netstedet PCR udtaler mellemlederen Simon Aldous, at Microsoft har kigget Apple voldsomt i kortene i forbindelse med udviklingen af Windows 7. En bramfri udtalelse fra et firma, hvor topchef Ballmer sjældent har noget pænt at sige om Apple.

Men Simon Aldous er citeret for at sige:

»Noget som folk ofte siger om Apples Mac er, at styresystemet er fantastisk, og at det er meget grafisk og let at bruge,« siger Simon Aldous og fortsætter:

»Det, som vi har forsøgt at gøre med Windows 7, er at skabe en Mac-følelse i forhold til brugerfladen uanset, om det er via traditionel betjening eller touch,« lyder det fra Simon Aldous.

Den bramfrie udtalelse har ikke uventet fået Microsoft til at bringe en udtalelse. På den officielle Microsoft 7 Blog beskrives udviklerens citater som ”upræcise”, og det fremgår, at Simon Aldous slet ikke har været involveret i designet af Windows 7. Aldous er da også mellemleder i Microsofts partner-division.

Microsoft-bloggen henvises til andre artikler, som ifølge Microsoft beskriver design-fasen mere korrekt.
I Simon Aldous’ interview med PCR uddeler han dog ikke kun udelt ros til Apple. Han understreger, at Windows 7 trumfer MacOS på stabiliteten.

»Vi har lavet betydelige forbedringer på det grafiske brugerflader, men det er grundlæggende baseret på stabil teknologi fra Vista, som i øvrigt er langt mere stabilt end den nuværende Mac-platform.«

Hele interviewet ligger hos PCR her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere