Afviser Ekstra Blad-kritik

Ekstra Bladet og Trustpilot har hængt en række it-forhandlere ud som Danmarks værste online-forhandlere. Kritikken er forældet siger en af de kritiserede forhandlere, Pc-Huset, der føler sig straffet for fortidens synder.

Et angreb fra Ekstra Bladet slår ud efter it-forhandlere, der i dag bliver hængt ud som de »værste firmaer« på en »rædselsliste« som bladet har fået lavet af bedømmelsesportalen Trustpilot.

 
Trustpilot har peget på de fem webshop, der har fået den laveste bedømmelse blandet brugerne. Tre af de fem øverst på listen er it-forhandlere, som avisen skriver, at kunderne bør undgå.
 
En af de forhandlere, der er hængt ud i Ekstra Bladet er indehaver Tom Cortsen fra PC-Huset i Løgstør. Han er ked af, at hans webshop bliver hængt ud som butik, kunderne skal undgå.
 
»Jeg mener ikke, at min butik er værre end andre onlinebutikker, men vi trækkes med de gamle dårlige anmeldelser fra dengang vi startede. Da jeg startede for fem år siden, var jeg ikke klar over, at service var så vigtig en ting og jeg indrømmer gerne, at servicen var dårlig dengang,« siger Tom Cortsen.

I løbet af 2008 har han forbedret servicen, siger han med en udvidet telefonåbningstid og et forbedret online RMA-system, hvor kunderne kan behandle deres reklamationer.

PC-Huset er ikke den eneste forhandler, der er skeptisk overfor Trustpilots vurderinger.  Flere onlineforhandlere mener at portalen giver et ubalanceret billede af virkeligheden.

En af dem er direktør i Proshop, Poul Thyregod.

»Jeg giver ikke så meget for Trustpilot. bedømmelserne afspejler mere sure menneskers holdning end tilfredse menneskers holdning.Det er de utilfredse kunder, der klager på Trustpilot,« siger Poul Thyregod.
 
Forbrugerstyrelsen kan overfor Ekstra Bladet heller ikke se, at der er noget galt med de fem forhandlere på »rædselslisten«
 
»På baggrund af de henvendelser, vi løbende modtager, så kan vi ikke sige, at de er hverken værre eller bedre end andre firmaer,« siger direktør i Forbrugerstyrelsen Tanja Franck til Ekstra Bladet på baggrund af henvendelser til Forbrugerstyrelsens hotline og Forbrugerklagenævnet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere