Artikel top billede

Stabilitet i IT Business-Partner

Trods finanskrisen holder den østjyske SMB-forhandler fanen højt og præsterer endnu et millionoverskud.

Hardware, C5 og konsulentydelser er en solid opskrift for den Fredericia-baserede SMB-forhandler, IT Business-Partner, som i sit seneste regnskab præsterer endnu et millionoverskud. Knap 1,3 millioner kroner før skat lyder resultatet, hvilket er en smule bedre end året før.

Ifølge økonomichef og bestyrelsesformand Flemming Jørgensen, der ejer firmaet sammen med direktør Torben Hansen, har man i kraft af en bredt sammensat kundekreds i det lokale erhvervsliv formået at holde sammen på forretningen og holde antallet af medarbejdere konstant trods finanskrisen.

»Det ville være forkert at sige andet, end at vi har kunnet mærke afmatningen. Omsætningen på hardware har ændret sig kraftigt. Men vi er heldige at have en så bredt sammensat kundeskare, så når det går nedad for nogen, så går det op for andre, og så bor vi i en del af landet, som har været mindre hårdt ramt af krisen,« siger Flemming Jørgensen.

Han fortæller videre, at den væsentligste del af indtjeningen kommer fra de konsulenttimer, som ligger ovenpå salg af hardware, software og C5-licenser. Han ønsker dog ikke at løfte sløret for hverken omsætning eller præcis, hvor meget de enkelte poster bidrager til forretningen. Men han er ikke i tvivl om, at den stærke lokale forankring er en væsenlig forudsætning for en sund forretning.

»Det er en fordel at være lokal forhandler. Kunderne snakker med hinanden, så vi har ikke ansat sælgere. Og så ligger vi et godt sted, hvor folk kan se vores skilt, når de holder i kø på motorvejen,« slutter Flemming Jørgensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere