Artikel top billede

C5-løsninger holder gang i Concept Data

Den midtjyske C5-forhandler Concept Data kan igen præsentere et millionoverskud. En ny C5-app skal sikre fremtiden.

Omsætningen er faldet med en lille million, og kunderne er mere end tilbageholdende. Sådan ser verden ud for C5-forhandleren Concept Data, som trods de hårde odds alligevel kom ud af det seneste regnskabsår med end et pænt overskud på godt 2,1 millioner kroner før skat ud af en omsætning på godt 18 millioner kroner. Året før lød resultatet på 2,2 millioner kroner.

Direktør Kris Klintebæk ser resultatet som et skulderklap til Concept Datas satsning på løsninger og services rundt om og ovenpå økonomisystemet C5, hvor Concept Data netop har lanceret en applikation, iC5, som gør det muligt at arbejde i C5 direkte fra en Iphone. Og på sigt er det planen også at udvikle C5-apps til Android og Windows Phone 7.

»Det er en rigtig applikation, som er integreret med C5-kernen, så brugeren kan gå direkte ind og oprette varer og kunder, fakturere og lave projektstyring direkte via en smartphone. Det er ikke bare et nyt produkt, men også en ny tankegang, hvor vi trækker kunderne brug af C5 op på et andet niveau,« fortæller en tydeligt stolt Kris Klintebæk, som også vil satse på at sælge C5-appen via konkurrerende C5-forhandlere.

»Vores C5-salg er faldende, mens størrelsen af hostet C5 er stigende. Kagen bliver jo ikke større på C5-markedet, så skal man overleve, skal man lave ydelser ved siden af,« siger han.

Kris Klintebæk forventer dog ikke at kunne gentage det pæne regnskabsresultat i indeværende år, hvor kunderne er om muligt endnu mere tilbageholdende end tidligere - især når det gælder hardware. Men han er tilfreds med at den strategi, som blev lagt for år tilbage har kunnet bære igennem i krisetider.

»Vi har spredt vores forretning og har turdet tage de nødvendige chancer de seneste år. Det er det, vi ser resultatet af i dag. Men man kan ikke ligge som fed hankat og slappe af. Det går stadig rigtigt stærkt på alle fronter i branchen,« slutter Kris Klintebæk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere