Artikel top billede

(Foto: Blizzard)

Sådan skal World of Warcraft-spillere forhindres i at flygte fra Azeroth

Et helt års binding giver rabat i "naturalier".

I årevis har Blizzard tjent store summer på onlinerollespillet World of Warcraft (WoW), hvor cirka 11 millioner abonnenter hver måned betaler cirka 100 kroner til firmaet. Men her på det sidste har det knebet med indtjeningen.
Bare i løbet af de to seneste kvartaler har Blizzard mistet 900.000 abonnenter, og det er 900.000 for mange, mener firmaet. Derfor har Blizzard lanceret en ny plan, der skal sikre den månedlige indkomst. Planen er at binde brugerne et helt år ad gangen.

Blizzard indfører et "årskort", der stik mod sædvanen ikke gør de månedlige betalinger mindre: Man kan enten vælge at betale 100 kroner per måned, 300 kroner per kvartal eller endda 600 kroner for et halvår. Eneste forskel er, at man ikke kan sige sit abonnement op.

Til gengæld for bindingen modtager man spillet Diablo 3 gratis, når det engang udkommer. Desuden belønnes man med beta-adgang til en fremtidig udviddelsespakke til WoW samt et særligt virtuelt ridedyr, et såkaldt in-game mount.

Samtidigt med at WoW mister abonnenter, presses Blizzard også af konkurrerende MMOPRG-spil, f.eks. Star Wars: The Old Republic og Guild Wars 2.
 
Men når WoW-udvidelsen om et ukendt antal måneder endelig er færdig, så vil konkurrenterne skulle slås med en helt ny modstander: ...Pandaer! Ja, World of Warcaft-spillerne skal i næste udvidelsespakke rejse til et Kina-agtigt land befolket med talende pandaer.

Hvis alt alligevel skulle gå galt for Blizzard kan de altid prøve at leve af at sælge plysbamser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere