Artikel top billede

Kindle Fire kan blive til en hel familie af tavlecomputere

Amazon søger muligvis efter en eller flere partnere, der skal sælge tablets i forskellige varianter under Kindle-navnet.

Amazon har solgt millioner af sin billige tavlecomputer Kindle Fire i den seneste måned og dermed har iPad for første gang fået en alvorlig konkurrent. Der har ellers været andre Android-tablets på markedet i mere end et år, men Kindle Fire er den første som for alvor kan true iPad. Nu spekuleres der på, om andre tablet-producenter vil indgå et samarbejde med Amazon eller måske ligefrem overtage produktionen af Kindle Fires efterfølger.

"Jeg er ikke overbevist om, at Amazon vil fremstille hardware ret længe. Se på deres forretningsmodel - de sælger denne ting til kostpris for at tjene penge på indhold. Så hvis du kan få nogle andre til at fremstille tavlecomputeren for dig og sælge den med dit indhold, hvorfor skulle du så ikke gøre det?" siger analytiker Richard Windsor fra Nomura Securities til CNET.

Det er ikke mindst den lave pris på 199 dollar, der har gjort Kindle Fire til en succes. Den er meget tæt koblet sammen med Amazons sky - så tæt, at den indtil videre ikke bliver solgt i Europa, hvor mange af tjenesterne ikke kan bruges.

I fremtiden kommer der måske mange forskellige udgaver af den Android-baserede Kindle Fire - men det bliver ikke Amazon, der skal fremstille dem.

"Det kan ende med et udvalg af forskellige designs og størrelser der passer til forskellige behov uden at Amazon skal producere dem alle selv. Det kan være en "HTC Dream Kindle" eller en "Kindle Fire HTC" eller en "Kindle Fire 2 10-tommer fra HTC".

Men indtil videre er det kun spekulationer. Amazon har ikke selv bekræftet noget og firmaet ville da heller ikke bekræfte at man overhovedet var på vej med en tavlecomputer, før Jeff Bezos kom med den officielle udmelding sidste efterår.

Amazon har til gengæld signaleret, at der kommer en ny version af Kindle Fire til foråret. En aktuel softwareopdatering skal rette de værste børnesygdomme, men browseren er dog fortsat langsom.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.