Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nu kan teenagere også bruge Google+

Aldersgrænsen for det sociale netværk Google+ er nu sænket til 13 år.

Som ComON kunne fortælle i denne uge, har Google med et snuptag sørget for at alle Google-brugere kommer på det sociale netværk Google+. Fremover kan man ikke længere oprette en Google-konto uden samtidig at skulle oprette en Gmail og melde sig til Google+. Nu vil Google sammenkøre data fra alle sine tjenester, som altså nu bliver integreret under én fælles hat.

Det har også den konsekvens, at aldersgrænsen nu bliver lavere. Indtil nu har Google+ kun været tilgængelig for personer der er fyldt 18 år. Men nu kan alle de personer, der har en Google-konto, også bruge det sociale netværk - og aldersgrænsen for at få en Google-konto er kun 13 år i de fleste lande. Kun i Spanien og Sydkorea skal man være fyldt 14 år, og Holland har hævet alderskravet til 16 år.

Google fortæller selv om denne ændring i et blogindlæg. Her henviser Google til, at teenagere er de mest aktive internet-brugere - og måske også de mest sociale. Nu vil man have fat i teenagerne som målgruppe.

Samtidig har internet-firmaet indført nye sikkerheds-mekanismer som skal beskytte de unge brugere. Kernen er de såkaldte netværk (circles) i Google+; hvis teenage-brugere forsøger at kommunikere med personer uden for sit normale netværk, modtager de en advarsel først. De kan kun modtage beskeder fra personer i deres eget netværk og brugere kan blokeres med et eller to klik.

Der er også indført en særlig teenage-spærring for de såkaldte hangouts, som er mødesteder hvor man kommunikere med andre i lyd og video. Hvis en fremmed person kommer ind i en hangout, bliver teenageren automatisk frakoblet, og skal selv koble sig på igen.

De nye sikkerhedsfunktioner er udførligt beskrevet under google.com/+/safety.

Hos konkurrenten Facebook er aldersgrænsen også på 13 år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.