Artikel top billede

Also Actebis køber stor tysk AV-distributør

Køber sig til adgang 2500 forhandlere og adgang til det tyske og europæiske AV-marked.

Med købet af den tyske AV-distributør Medium, har Also Actebis med et slag sat sig på en god bid af det tyske AV-marked.

Medium har 2500 forhandlere både i Tyskland og resten af Europa.

Also Actebis' tyske opkøb har 500 varenumre på deres lager, og en årlig omsætning på 230 millioner kroner.

Medium forsætter som selvstændig enhed under Also Actebis. Gustavo Möller Hergt, der er direktør for selskabet i Tyskland, satser på at udnytte den nye ekspertise til en AV-offensiv.

"Vi har får en platform til at udbygge salget af hardware, cloud-løsninger og software til undervisningssektoren," siger han til tyske CRN.

Opkøbet skal først godkendes af de tyske konkurrencemyndigheder før det går igennem.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere