Artikel top billede

Check Point på forhandleroffensiv vest for Storebælt

Sikkerhedsproducenten Check Point vil fordoble sin omsætning på SMB-markedet. Hvervning af forhandlere vest for Storebælt skal drive væksten.

Sammen med distributørerne Computerlinks og SEC Datacom har sikkerhedsproducenten Check Point startet en regulær hvervekampagne blandt 40-50 lokalt forankrede it-forhandlere vest for Storebælt. Ifølge landechef Anders Greve er målet, at man inden nytår skal have registreret et sted mellem 10 og 15 nye forhandlere i det danske partnerprogram.

"Vi sidder jo i København og kan se, at vores tilstedeværelse i kanalen bliver tyndere og tyndere, jo længere vi kommer vestpå. Herovre østpå er vi godt dækket ind, men især i Jylland er det vigtigt at have lokale partnere, og der er vi slet ikke repræsenteret godt nok hos de små og mellemstore forhandlere," siger Anders Greve.

Satsningen på de mindre forhandlere hænger ifølge landechefen sammen med en forventning om, at et kommende økonomisk opsving vil slå stærkest igennem blandt mindre kunder, som traditionelt betjenes af netop lokalt forankrede forhandlere.

"Tidligere har vi ignoreret de mindre forhandlere, fordi den største omsætning ligger på enterprisemarkedet. Her henter vi i dag mellem 80 og 90 procent af vores forretning. Men vi er jo underlagt vækstkrav, og vi regner med at opsvinget venter rundt om hjørnet, og så skal vi være der nu for at få en bid af kagen," siger Anders Greve, som regner med at fordoble sin volumen på SMB-markedet.

Lykkes Check Points vestdanske offensiv vil det betyde en voldsom udbygning af den danske partnerbase, som i dag tæller 30 registrerede forhandlere, hvoraf Anders Greve betegner omkring 20 som aktive.

Nye forhandlere af Check Points netværks-baserede sikkerhedsprodukter kan se frem til at skulle leve op til en række certificerings- og uddannelseskrav. Til gengæld lover Anders Greve, at nye partnere får prisbeskyttelse i en indkøringsperiode, "så de ikke bliver kørt over af større forhandlere", som han udtrykker det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere