Artikel top billede

Check Point på forhandleroffensiv vest for Storebælt

Sikkerhedsproducenten Check Point vil fordoble sin omsætning på SMB-markedet. Hvervning af forhandlere vest for Storebælt skal drive væksten.

Sammen med distributørerne Computerlinks og SEC Datacom har sikkerhedsproducenten Check Point startet en regulær hvervekampagne blandt 40-50 lokalt forankrede it-forhandlere vest for Storebælt. Ifølge landechef Anders Greve er målet, at man inden nytår skal have registreret et sted mellem 10 og 15 nye forhandlere i det danske partnerprogram.

"Vi sidder jo i København og kan se, at vores tilstedeværelse i kanalen bliver tyndere og tyndere, jo længere vi kommer vestpå. Herovre østpå er vi godt dækket ind, men især i Jylland er det vigtigt at have lokale partnere, og der er vi slet ikke repræsenteret godt nok hos de små og mellemstore forhandlere," siger Anders Greve.

Satsningen på de mindre forhandlere hænger ifølge landechefen sammen med en forventning om, at et kommende økonomisk opsving vil slå stærkest igennem blandt mindre kunder, som traditionelt betjenes af netop lokalt forankrede forhandlere.

"Tidligere har vi ignoreret de mindre forhandlere, fordi den største omsætning ligger på enterprisemarkedet. Her henter vi i dag mellem 80 og 90 procent af vores forretning. Men vi er jo underlagt vækstkrav, og vi regner med at opsvinget venter rundt om hjørnet, og så skal vi være der nu for at få en bid af kagen," siger Anders Greve, som regner med at fordoble sin volumen på SMB-markedet.

Lykkes Check Points vestdanske offensiv vil det betyde en voldsom udbygning af den danske partnerbase, som i dag tæller 30 registrerede forhandlere, hvoraf Anders Greve betegner omkring 20 som aktive.

Nye forhandlere af Check Points netværks-baserede sikkerhedsprodukter kan se frem til at skulle leve op til en række certificerings- og uddannelseskrav. Til gengæld lover Anders Greve, at nye partnere får prisbeskyttelse i en indkøringsperiode, "så de ikke bliver kørt over af større forhandlere", som han udtrykker det.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere