Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Apple vil dræbe Flashback-trojaneren

Apple arbejder på software, som kan finde og fjerne Flashback-trojaneren på Mac-computere.

Som ComON kunne fortælle i går, er mere end en halv million Mac-computere allerede inficeret med Flashback-trojaneren. Den har spredt sig med stor hastighed i de seneste uger ved at udnytte et Java-sikkerhedshul, som betyder at computeren bliver inficeret automatisk uden at brugeren skal foretage sig noget.

Nu fortæller Apple at man arbejder på et softwareværktøj som kan finde og fjerne Flashback på Mac-computere.

Apple har allerede lukket Java-sikkerhedshullet med en sikkerhedsopdatering den 3. april til Mac OS OX 10.6 og 10.7.

Mac-computere er normalt indstillet til at hente softwareopdateringer hver uge, så denne opdatering burde være sendt ud til de fleste computere. Man kan også aktivere softwareopdatering manuelt for at lede efter de seneste opdateringer til enhver tid.

I sin support-artikel henviser Apple til, at Flashback-trojaneren bruger malware-servere til at udføre mange af sine kritiske funktioner. Apple fortæller at man samarbejder med internet-udbydere verden over for at få deaktiveret de servere, der bruges til at styre botnettet.

For Mac-computere med Mac OS 10.5 eller tidligere lyder anbefalingen, at man helt bør deaktivere Java for at beskytte sig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.