Artikel top billede

Nu er LinkedIn klar med en drøn-lækker iPad-app

Langt om længe er LinkedIn klar med en iPad-app. Den er hamrende lækker og er optimeret til den nye iPads retina-display. Se billederne af den nye app her.

Indtil nu har LinkedIn-brugere været henvist til LinkedIns hjemmeside, hvis de har ønsket at få adgang til det sociale karriere-netværk på deres tablet.

Men nu har LinkedIn langt om længe sendt deres nye app til Apples iPad på markedet.

LinkedIns app er optimeret til den nye iPads blændende retina-display, og hvis du er vant til at bruge LinkedIn.com, vil du sandsynligvis få en væsentlig bedre og hurtigere oplevelse ved at bruge den nye app.

Består af tre dele

App'en er overskueligt opdelt i tre forskellige sektioner.

Det ene sektion giver dig et overblik over nyheder i dit netværk, den anden sektion giver dig et overblik over dit eget digitale cv, mens den tredje sektion består af LinkedIns besked-del, hvor du kan kommunikere med dine forretningsforbindelser

Især i nyheds-delen vil du opleve en markant ændring sammenlignet med den oplevelse, du kender fra LinkedIns hjemmeside.

Inspiration fra Flipboard

Her kan du bladre dig igennem nyhederne fra dit netværk, og det lader til, at LinkedIn har hentet inspiration hos den fremragende nyhedslæser Flipboard, som vi tidligere har anbefalet her i spalterne.

Som en nyskabelse har LinkedIn også tilføjet en kalender-del til app'en, hvor du kan give tilladelse til, at der bliver hentet oplysningerne ind i app'en fra din kalender. Det gør det muligt at se LinkedIn-oplysninger om folk, som du skal til møde med, og samtidig har du naturligvis mulighed for at overskue dit dagsprogram, mens du er på LinkedIn. 

Det er desuden bemærkelsesværdigt, at der er tale om en nok-se-men-ikke-røre-app. Det vil sige, at du kan interagere med dine kontakter og se opdateringer fra dit netværk, men du kan ikke selv redigere i dine LinkedIn-data.

Opdager du eksempelvis en fejl på din LinkedIn-profil, skal du logge ind på LinkedIns hjemmeside for at ændre den.

LinkedIn-app'en er naturligvis gratis og kan hentes i Apples App Store.

Læs også:
 
Fem råd: Få det perfekte jobsøgnings-billede  

Her er de fire bedste visitkort-skannere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere