Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Vokseværk tvinger Fourcom til at flytte

Pladsen er blevet for trang for den nordjyske distributør, som flytter halvanden kilometer sydpå og tredobler sin lagerplads.

Efter tre år på den nuværende adresse i Nørresundby, pakker komponent- og periferidistributøren Fourcom sit lager og kontor sammen og flytter til nye og større lokaler.

"Vi skal have noget mere plads på vores lager, og derfor flytter vi omkring en kilometer ned ad vejen, fra hvor vi boede før," fortæller Fourcoms direktør Lars Ellitsgaard.

Flytningen foregår i denne weekend, og går alt efter planen er Fourcom klar til at sende varer ud til sine kunder fra mandag morgen.

"Det kører meget kontrolleret. Det skal jeg jo sige," lyder den lune kommentar fra Lars Ellitsgaard.

"Men vi flytter alle servere og kontorer i dag, og så tager vi fat på lageret i weekenden, så vi er klar til at levere til vores kunder på mandag," siger han.

Med flytningen udvider Fourcom sin lagerplads til det tredobbelte, som blandt andet skal fyldes ud med varer fra et antal agenturer, som ifølge Lars Ellitsgaard er ved at blive forhandlet på plads.

"De nye agenturer ligger indenfor samme type produkter, som vi allerede handler med, så med tiden håber vi at kunne fylde den nye lagerplads ud. Men det betyder også, at vi udvider vores engagement i vores eksisterende leverandører," siger Lars Ellitsgaard.

Fourcoms vokseværk har også gjort sig gældende på mandskabssiden, hvor man i første omgang har ansat en ekstra lagermedarbejder, ligesom der ifølge Lars Ellitsgaard inden for den nærmeste fremtid kan være flere nyansættelser i støbeskeen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"
Rådet for Digital Sikkerheds Henning Mortensen har haft armene oppe over hovedet siden igår. Micrsoft har lovet at holde alle europæiske brugeres cloud-placerede data i EU. Dog vil formanden gerne se hele udrulningens betingelser på skrift før festen.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.