Artikel top billede

Ny applikation forvandler Foursquare

Foursquare kommer nu med en større relancering, hvor anbefalinger rykker i centrum for det sociale netværk.

For to år siden var Foursquare en stjerne blandt de nystartede internet-firmaer i New York - det, som også er døbt "Silicon Alley". Kendisser og kendte varemærker tog tjenesten til sig, og store netsværvægtere som Facebook og Yahoo stod i kø for at købe selskabet bag. Foursquare-stifterne sagde nej til alle tilbud, men de fortryder måske i dag. Det er ikke gået så godt for Foursquare, og den store hype er forsvundet, mens brugertallet er vokset langsommere end ventet.

Nu kommer Foursquare så med en større relancering af sin mobil-applikation, der skal vende denne udvikling. Foursquare kan fortsat bruges til at "checke ind" og fortælle vennerne, hvor man opholder sig - en funktion, som Facebook for længst har overtaget.

Men nu vil Foursquare også i højere grad levere forslag til, hvor brugeren bør gå hen (med "Explore" knappen). Baseret på, hvor du og dine venner tidligere har tjekket ind, tidspunktet på dagen og endda vejret. Hvis du klikker på "Explore" fredag kl. 17, kan du f.eks. se, hvor der er "Happy Hour" eller hvor dine venner har tænkt sig at fejre fyraften.

Samtidig har applikation også fået en ny brugerflade med et mere simpelt design, hvor der kun er tre faneblade og "Check in" knappen i øverste højre hjørne. Billeder bliver nu centralt placeret i vinduet.

Senere i sommer kommer Foursquare med en anden ny funktion, hvor der er mulighed for at markedsføre sine egne locations på tjenesten - mod betaling naturligvis. En fungerede forretningsmodel er afgørende for Foursquare, der har 20 millioner brugere.

Ifølge New York Times har Foursquare penge nok til at køre i yderligere to-tre år, men der er ingen udsigter til, at selskabet kan præsentere et overskud foreløbig.

Så kan det være en fordel for Foursquare, at mange af konkurrenterne - som Loopt, Gowalla, Whrrl, Brightkite og Hot Potato - enten er forsvundet eller blevet opkøbt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere