Artikel top billede

Kan disse syv danske it-firmaer klare sig i Silicon Valley?

Det danske iværksætterprogram ScaleIT har igen haft iværksættere på udflugt. Se hvilke her.

Danske it-virksomheder, der drømmer om international ekspansion, kan teste drømmen ved at deltage i ScaleIT.

Iværksætterprogrammet har nu sendt flere hold af iværksætterfirmaer på eventyr. I denne måned var syv af sted. Deriblandt Restudy.dk.

"I Silicon Valley har vi på en uge lært mere om global vækst og international skalering, end vi har de sidste to år i Danmark. Ambitionerne herovre passer til en ægte iværksætter, og den kompakte viden og energi-indsprøjning, vi har fået med ScaleIT, vil på både den korte og den lange bane hjælpe os med at skalere vores virksomhed succesfuldt og globalt," siger Mikkel Gade Larsen, manden bag Restudy, der kan beskrives som en e-læringsplatform i stil med Kahn Academy.

Læs mere om Kahn Academy i en tidligere artikel på ComON.

ScaleIT arrangeres af Innovation Centre Denmark i Californien. Centret stiller sine kontakter til rådighed, og de danske firmaer får mulighed for at netværke med investorer, partnere og mulige kundekontakter i Silicon Valley.

En iPad-app til stresshåndtering

ScaleIT kan beskrives som en beskyttet mulighed for at teste en fremtid i den sagnomspundne dal.

Blandt de andre deltagere på den seneste ScaleIT-tur var Livebooking, Stressmapp og Worksy, en ny platform, der samler alle ens business-apps ét sted. ComON har tidligere skrevet om Worksy.

Se resten af deltagerne i faktaboksen her på siden.

ScaleIT er ved at forberede ScaleIT Accelerate, hvor 10 danske virksomheder får mulighed for at deltage i et forløb på tre måneder - inklusiv seks uger i Silicon Valley.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere