Artikel top billede

Dell vinder treårig kontrakt med danske kommuner

Computerproducenten er så godt som sikret en trecifret millionomsætning på en ny SKI-aftale.

Den nye kommunale pc-indkøbsaftale har været kraftigt kritiseret undervejs i udbudsprocessen. Men nu er der lukket for bud og udpeget en leverandør på den treårige aftale, som i SKI-regi omtales "50.41 Computere". Det skriver Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) i en pressemeddelelse den 13. juli.

Det bliver den amerikanske pc-kæmpe Dell, der de næste tre år, som eneleverandør, skal levere computere til de 40 kommuner, den ene erhvervsskole og det universitet, der har tilsluttet sig aftalen.

Aftale 50.41 er en af de forpligtende fælleskommunale indkøbsaftaler, der blev en del af resultatet af den seneste kommuneaftale mellem KL og regeringen. Det betyder, at de 40 tilsluttede kommuner har forpligtet sig til at købe computere på aftalen fra 15. august 2012 og tre år frem.

Skal der udskiftes en computer i en af kommunerne i den treårige periode, skal det derfor gå gennem aftale 50.41. Altså er Dell sikret en omsætning på aftalen, og kommunerne forventer da også at købe ind for 340 millioner kroner på aftalen over de næste tre år.

På grund af sommerferie har det ikke været muligt at få en kommentar fra Dell. Derfor ved CRN endnu ikke, om Dell planlægger at sælge direkte til kommunerne og de to uddannelsesinstitutioner eller at benytte en række udvalgte underleverandører.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.