Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen

Dansker skal sælge overvågning i Norden

Leverandør af netværkskameraer og overvågningssystemer får ny Business Development Manager i Norden. Han kommer fra Danmark.

Tyske Mobotix, der producerer avancerede kameraer og overvågningssystemer, har fået en dansk Business Development Manager.

Den nye mand i stolen er 46-årige Tonny Frederiksen, som tidligere har solgt hardware og software for netop Mobotix.

Nu bliver en af hans vigtigste opgaver så at udbrede virksomhedens produkter i det nye job som landeansvarlig i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island, og det kommer til at betyde mange rejsedage.

"Virksomheden har nogle af verdens mest avancerede kameraer, og der er fokus på innovation og udvikling - ikke mindst af software og intelligente styringssystemer," lyder det i en pressemeddelelse fra Tonny Frederiksen.

Tonny Frederiksen kommer fra en stilling som key account manager hos Epicor. Han har en handelsskole-uddannelse bag sig, og i de sidste 25 år har han arbejdet med salg og forretningsudvikling af it-produkter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere