Artikel top billede

Avnet klar til at sluge Magirus

Efter opkøbet forventer Avnet at se en kraftig stigning i sin indtjening i EMEA-regionen.

Den specialiserede distributør af datacenter-løsninger, Magirus, bliver helt spist af amerikanske Avnet, lyder det i en pressemeddelelse, på Magirus' hjemmeside.

Det fremgår dog ikke af pressemeddelelsen, hvorvidt Avnet beholder Magirus som et selvstændigt brand, men den fulde indlemmelse forventes at bidrage positivt til indtjeningen.

Avnets målsætning er et kapitalafkast på 12,5 procent inden for to år.

Det fortæller Graeme Watt, der EMEA-direktør for Avnet Technology Solutions i en pressemeddelelse.

Magirus øgede ifølge Avnet i 2011 omsætningen med 20 procent ved at levere kraftfulde, fleksible og omkostningseffektive datacenterløsninger fra en bred vifte af leverandører, blandt andre Cisco, VMware og EMC. 

Avnet ønsker ifølge EMEA-direktøren at udnytte Magirus' styrker til at bringe nye teknologier ind i 11 markeder i hele Europa og Mellemøsten.

"Magirus' portefølje af services udvider vores pakke med løsninger i markeder med høj vækst. Det vil hjælpe os med at opfylde kundernes stigende behov for integrerede og virtualiserede løsninger," lyder det i pressemeddelelsen fra Phil Gallagher, der er Global direktør i Avnet Technology Solutions.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere