Artikel top billede

Konkurs i sikkerhedsdistributør

Hellerup-distributøren SecureIT Solutions har givet op.

Sikkerhedsdistributøren SecureIT Solutions er gået konkurs.

Virksomheden, der holder til i Hellerup lidt uden for København, indgav selv en konkursbegæring i midten af september.

Af SecureIT Solutions' konkursbegæring fremgår det, at selskabet skylder sine kreditorer omkring halvanden million kroner. Ingen af dem har dog anmeldt et krav endnu, oplyser Anette Kjær fra advokatfirmaet Bech-Bruun, som er udpeget som kurator i konkursboet.

SecureIT Solutions ønsker ikke at kommentere konkursen på nuværende tidspunkt. Det fortæller Jogvan Heinesen, bestyrelsesmedlem og medejer af SecureIT Solutions, da han bliver kontaktet af CRN.

Selskabet har i sin nuværende udgave været på markedet siden de nuværende ejere overtog i marts 2003 - dengang også efter en konkurs. 

SecureITs seneeste regnskab gav et resultat på minus 212.000 før skat, mens egenkapitalen var nede på beskedne 83.000 kroner.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere