Artikel top billede

Distributør: Flere vil have en bid af sikkerhedsmarkedet

Kompetencer er afgørende for, om man kan klare sig på sikkerhedsmarkedet, lyder det fra mindre distributør, som forventer øget konkurrence fra udenlandske spillere.

Sikkerhedsdistributøren It2trust fik akkurat enderne til at mødes i sit første regnskab efter at selskabet i 2010 blev reorganiseret efter en konkurs.

Et overskud før skat på 28.302 kroner er ifølge direktør Peter Boll reelt et nulresultat, som er baseret på et fornuftigt bruttoresultat på godt fem millioner kroner. Han erklærer sig dog tilfreds med det nærmest mikroskopiske overskud.

Blandt de sikkerhedsproducenter, som It2trust leverer til kanalen fremhæver Peter Boll Kasperskys produkter til enterprise- og SMB-kunder. Distributøren har derudover også agenturer for producenter som Watchguard, Safgenet og Winmagic på hylderne.

"Vi ser store udsving på, hvordan folk klarer sig, og stor forskel på de regnskaber, der kommer fra vores konkurrenter," siger Peter Boll og fremhæver SEC Datacom, som en veteran indenfor sikkerhedsdistribution, der klarer sig "imponerende flot", som han udtrykker det.

"Det er et spørgsmål om modningsgrad, og vi håber naturligvis, at vi selv kommer dertil på et tidspunkt," siger Peter Boll.

Han vurderer, at de seneste års konsolidering indenfor sikkerhedsdistribution er ved at blive afløst af øget konkurrence.

"Infinigate har købt op for nylig og samtidig ser vi Computerlinks og ComX være aktive i Danmark, mens Westcon er aktive fra Sverige," siger Peter Boll.

"Sikkerhedsdistribution er i høj grad et spørgsmål om kompetencer, så selvom vi bliver flere distributører end tidligere, er markedet stort nok til, at de der har et godt koncept også har en plads på markedet," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.