Endnu en forhandler forsvundet ind i Jaynet

Da Jaynet sidste år overtog IT Partner Danmark, lurede en potentiel kanalkonflikt lige om hjørnet. Nu er selskabet forsvundet ind i Jaynet.

Et resultat på minus 593.000 kroner ud af en omsætning på mere end 12 millioner kroner er ifølge ledelsen hos forhandleren IT Partner Danmark "mindre tilfredsstillende". 

Forklaringen på det ringe resultat kommer ledelsen ikke med i regnskabsberetningen, men slår fast, at selskabet længe har "ønsket at finde en partner, som kunne tilføre vores forretning flere kundemuligheder og endnu bedre service."

Det ønske fik IT Partner opfyldt allerede sidste forår, da Jaynet overtog selskabet, som det femte opkøb på fire år. Tidligere er mindre hosting-firmaer som Elitehost, Plushost og 2Fast blevet opkøbt.

Potentiel kanalkonflikt
Dengang erkendte Jaynets daværende salgs- og marketingdirektør og nuværende administrerende direktør Michael Meister, at overtagelsen rummede en potentiel kanalkonflikt.

Ved at bevæge sig ind på netværks- og infrastruktur-rådgivning med konsulentforretningen IT Partner, risikerede Jaynet at komme til at slås med sine egne kunder.

Det problem erkendte Meister, men mente dengang, at der bare skulle laves "nogle klare aftaler med vores partnere, der løser problemerne, hvis de skulle opstå". De aftaler har tilsyneladende hindret alvorlige kanalkonflikter.

Efter, at IT Partner blev overtaget af Jaynet, var det planen, at selskabet skulle indgå i koncernen, og at det senere skulle lukkes helt ned.

CRN har forgæves forsøgt at få en kommentar fra henholdsvis administrerende direktør Michael Meister og bestyrelsesformand André Dommer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Premium
Undersøgelse: Disse virksomheder vil danske it-folk helst vil arbejde for
Valget falder ofte på virksomheder uden for it-branchen, når de danske it-professionelle skal pege på de virksomheder, som de helst vil arbejde for.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.