Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Endnu en forhandler forsvundet ind i Jaynet

Da Jaynet sidste år overtog IT Partner Danmark, lurede en potentiel kanalkonflikt lige om hjørnet. Nu er selskabet forsvundet ind i Jaynet.

Et resultat på minus 593.000 kroner ud af en omsætning på mere end 12 millioner kroner er ifølge ledelsen hos forhandleren IT Partner Danmark "mindre tilfredsstillende". 

Forklaringen på det ringe resultat kommer ledelsen ikke med i regnskabsberetningen, men slår fast, at selskabet længe har "ønsket at finde en partner, som kunne tilføre vores forretning flere kundemuligheder og endnu bedre service."

Det ønske fik IT Partner opfyldt allerede sidste forår, da Jaynet overtog selskabet, som det femte opkøb på fire år. Tidligere er mindre hosting-firmaer som Elitehost, Plushost og 2Fast blevet opkøbt.

Potentiel kanalkonflikt

Dengang erkendte Jaynets daværende salgs- og marketingdirektør og nuværende administrerende direktør Michael Meister, at overtagelsen rummede en potentiel kanalkonflikt.

Ved at bevæge sig ind på netværks- og infrastruktur-rådgivning med konsulentforretningen IT Partner, risikerede Jaynet at komme til at slås med sine egne kunder.

Det problem erkendte Meister, men mente dengang, at der bare skulle laves "nogle klare aftaler med vores partnere, der løser problemerne, hvis de skulle opstå". De aftaler har tilsyneladende hindret alvorlige kanalkonflikter.

Efter, at IT Partner blev overtaget af Jaynet, var det planen, at selskabet skulle indgå i koncernen, og at det senere skulle lukkes helt ned.

CRN har forgæves forsøgt at få en kommentar fra henholdsvis administrerende direktør Michael Meister og bestyrelsesformand André Dommer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.