Artikel top billede

Endnu en forhandler forsvundet ind i Jaynet

Da Jaynet sidste år overtog IT Partner Danmark, lurede en potentiel kanalkonflikt lige om hjørnet. Nu er selskabet forsvundet ind i Jaynet.

Et resultat på minus 593.000 kroner ud af en omsætning på mere end 12 millioner kroner er ifølge ledelsen hos forhandleren IT Partner Danmark "mindre tilfredsstillende". 

Forklaringen på det ringe resultat kommer ledelsen ikke med i regnskabsberetningen, men slår fast, at selskabet længe har "ønsket at finde en partner, som kunne tilføre vores forretning flere kundemuligheder og endnu bedre service."

Det ønske fik IT Partner opfyldt allerede sidste forår, da Jaynet overtog selskabet, som det femte opkøb på fire år. Tidligere er mindre hosting-firmaer som Elitehost, Plushost og 2Fast blevet opkøbt.

Potentiel kanalkonflikt

Dengang erkendte Jaynets daværende salgs- og marketingdirektør og nuværende administrerende direktør Michael Meister, at overtagelsen rummede en potentiel kanalkonflikt.

Ved at bevæge sig ind på netværks- og infrastruktur-rådgivning med konsulentforretningen IT Partner, risikerede Jaynet at komme til at slås med sine egne kunder.

Det problem erkendte Meister, men mente dengang, at der bare skulle laves "nogle klare aftaler med vores partnere, der løser problemerne, hvis de skulle opstå". De aftaler har tilsyneladende hindret alvorlige kanalkonflikter.

Efter, at IT Partner blev overtaget af Jaynet, var det planen, at selskabet skulle indgå i koncernen, og at det senere skulle lukkes helt ned.

CRN har forgæves forsøgt at få en kommentar fra henholdsvis administrerende direktør Michael Meister og bestyrelsesformand André Dommer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?