Endnu en forhandler forsvundet ind i Jaynet

Da Jaynet sidste år overtog IT Partner Danmark, lurede en potentiel kanalkonflikt lige om hjørnet. Nu er selskabet forsvundet ind i Jaynet.

Et resultat på minus 593.000 kroner ud af en omsætning på mere end 12 millioner kroner er ifølge ledelsen hos forhandleren IT Partner Danmark "mindre tilfredsstillende". 

Forklaringen på det ringe resultat kommer ledelsen ikke med i regnskabsberetningen, men slår fast, at selskabet længe har "ønsket at finde en partner, som kunne tilføre vores forretning flere kundemuligheder og endnu bedre service."

Det ønske fik IT Partner opfyldt allerede sidste forår, da Jaynet overtog selskabet, som det femte opkøb på fire år. Tidligere er mindre hosting-firmaer som Elitehost, Plushost og 2Fast blevet opkøbt.

Potentiel kanalkonflikt
Dengang erkendte Jaynets daværende salgs- og marketingdirektør og nuværende administrerende direktør Michael Meister, at overtagelsen rummede en potentiel kanalkonflikt.

Ved at bevæge sig ind på netværks- og infrastruktur-rådgivning med konsulentforretningen IT Partner, risikerede Jaynet at komme til at slås med sine egne kunder.

Det problem erkendte Meister, men mente dengang, at der bare skulle laves "nogle klare aftaler med vores partnere, der løser problemerne, hvis de skulle opstå". De aftaler har tilsyneladende hindret alvorlige kanalkonflikter.

Efter, at IT Partner blev overtaget af Jaynet, var det planen, at selskabet skulle indgå i koncernen, og at det senere skulle lukkes helt ned.

CRN har forgæves forsøgt at få en kommentar fra henholdsvis administrerende direktør Michael Meister og bestyrelsesformand André Dommer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Intel taber hastigt terræn til konkurrenterne: Og årsagen er åbenlys, mener en af Intels top-veteraner
Intel har mistet sit fokus og ‘er heldig’ med, at konkurrenten AMD ikke er i stand til at producere så mange CPU’er, at det for alvor gør nas på Intel, siger tidligere top-ingeniør i sønderlemmende kritik. Se hele kritikken her.
Computerworld
Trump kræver pludselig ‘en masse penge’ for at godkende Microsofts køb af TikTok
Præsident Donald Trump siger, at USA skal have ‘en masse penge’, hvis Microsoft skal have grønt lys til at købe kinesiske TikTok. Kina truer med at svare igen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?