Artikel top billede

Microsoft kårer Atea som årets bedste partner

Atea er for andet år i træk udpeget som den bedste af Microsofts danske forhandlere. Kometen Mindzet vandt prisen for bedste kundetilfredshed.

Danmarks største it-forhandler Atea kan for andet år i træk smykke sig med titlen som årets Microsoft-partner.

Prisen blev uddelt ved et arrangement tirsdag aften i Tivoli Congress Center i København, hvor Microsoft samtidig uddelte partnerpriser i 19 underkategorier.

Mere end 50 partnere deltog som nominerede til de forskellige priser i arrangementet, og de så blandt andet Kolding-forhandleren Mindzet sætte sig på aftenens anden store pris - nemlig titlen som den partner, der har den højeste kundetilfredshed.

Ateas genvalg blev begrundet med, at forhandlergiganten i det forløbne år har formået både at sætte mere blus under salgsgryderne, ligesom der er skruet op for investeringer og engagement i samarbejdet. Det afspejlede sig også i, at Atea løb med priserne som volume licensing-partner og unified communications-partner.

"Vi fokuserer på at hædre de partnere, der har de bedste kompetencer, de mest tilfredse kunder, og som er mest innovative. Atea har investeret mere i Microsoft-samarbejdet end nogen anden og har ligeledes leveret flest løsninger," siger Microsofts partnerdirektør Erik Kaae i en kommentar til årets prisuddeling.

Chefen for Ateas danske afdeling, direktør Lars Johansson, var tilfreds med hæderen og glædede sig til at tage fat på næste kapitel, hvor han forventer at Microsofts teknologi vil stå centralt i det igangværende boom af mobile devices.

"Vi tror rigtig meget på vores samarbejde og partnerskab med Microsoft. Det er rigtigt spændende, at der nu kommer alternativer, når udbuddet af devices stiger. Vi taler meget om "choose your own device", og det er godt, at Microsoft har teknologi der understøtter den udvikling," siger Lars Johannesson.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere