Artikel top billede

Microsoft kårer Atea som årets bedste partner

Atea er for andet år i træk udpeget som den bedste af Microsofts danske forhandlere. Kometen Mindzet vandt prisen for bedste kundetilfredshed.

Danmarks største it-forhandler Atea kan for andet år i træk smykke sig med titlen som årets Microsoft-partner.

Prisen blev uddelt ved et arrangement tirsdag aften i Tivoli Congress Center i København, hvor Microsoft samtidig uddelte partnerpriser i 19 underkategorier.

Mere end 50 partnere deltog som nominerede til de forskellige priser i arrangementet, og de så blandt andet Kolding-forhandleren Mindzet sætte sig på aftenens anden store pris - nemlig titlen som den partner, der har den højeste kundetilfredshed.

Ateas genvalg blev begrundet med, at forhandlergiganten i det forløbne år har formået både at sætte mere blus under salgsgryderne, ligesom der er skruet op for investeringer og engagement i samarbejdet. Det afspejlede sig også i, at Atea løb med priserne som volume licensing-partner og unified communications-partner.

"Vi fokuserer på at hædre de partnere, der har de bedste kompetencer, de mest tilfredse kunder, og som er mest innovative. Atea har investeret mere i Microsoft-samarbejdet end nogen anden og har ligeledes leveret flest løsninger," siger Microsofts partnerdirektør Erik Kaae i en kommentar til årets prisuddeling.

Chefen for Ateas danske afdeling, direktør Lars Johansson, var tilfreds med hæderen og glædede sig til at tage fat på næste kapitel, hvor han forventer at Microsofts teknologi vil stå centralt i det igangværende boom af mobile devices.

"Vi tror rigtig meget på vores samarbejde og partnerskab med Microsoft. Det er rigtigt spændende, at der nu kommer alternativer, når udbuddet af devices stiger. Vi taler meget om "choose your own device", og det er godt, at Microsoft har teknologi der understøtter den udvikling," siger Lars Johannesson.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere