Artikel top billede

Lexmark efter kritik: Alle forhandlere får samme vilkår hos os

Lexmark-kanalchef afviser, at Atea skulle få mere favorable vilkår end andre forhandlere.

Printerproducenten Lexmark kan ikke genkende billedet af, at Atea bliver favoriseret på bekostning af andre forhandlere. En kritik, som Taastrup-forhandleren Printwise har fremsat over for CRN.

Der kan dog have været situationer, hvor forhandlerne har haft mulighed for at købe billigere ind. 

Ifølge kanalchef Lars Flamand kan det for eksempel være op til en kvartals- eller månedsafslutning, hvor nogle produkter bliver solgt til en lavere pris, som alle forhandlerne kan gøre brug af eller lade være.

"Vi har ikke en speciel prisbog, der siger, at specielle forhandlere får specielle priser. Vi har en fælles forhandlerpris, der gælder alle forhandlere," forklarer Lexmarks kanalchef.

Lars Flamand kender ikke til den konkrete sag, men afviser, at Lexmark har en så skæv priskalkule, som kritikken lyder på.

"Det kan jeg klart dementere. Vi kører en fuldstændig ren måde at drive vores forretning på i forhold til det her," siger Lars Flamand.

Han mener desuden, at det vil være helt håbløst at favorisere nogle forhandlere frem for andre.

"Det har vi hverken mulighed for eller råd til at gøre," forklarer han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere