Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nærum-forhandler overtager tele-forretning fra dansk it-koncern

Alle medarbejdere flyttes Nærum, så hurtigt, som det kan lade sig gøre.

Nærum-forhandleren Ipvision har overtaget Comendo Telecom A/S og selskabets 1000 kunder. Sølger er it-koncernen Comendo, der nu vil fokusere på salget af sikkerhedsløsninger.

Ifølge Ipvision gør opkøbet Nærum-forhandleren til en af de betydende spillere på telefoni-løsninger til danske erhvervsliv.

"Comendos danske telefoniforretning ligger godt til Ipvision. Vi forventer, at opkøbet giver økonomiske fordele når det gælder vores omkostningsstruktur, ligesom en sammenlægning af aktiviteterne vil give større slagkraft i afsætningen på det konkurrenceprægede b2b-telefonimarked," siger administrerende direktør i Ipvision Kenneth Andreasen.

Comendo ser frasalget af telefoni-forretning, som et strategisk træk.

"Frasalget er en del af transformationen af Comendo, som bestyrelsen satte i gang i 2011. Det er et vigtigt skridt i det strategiske arbejde med at skærpe vores profil i markedet som en af en mest markante udbydere af IT sikkerhed i skyen," siger Gert Rieder, der er administrerende direktør i Comendo A/S.

Det er ikke blevet oplyst, hvor meget Ipvision har måttet betale for overtagelsen af Comendo Telecom.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.