Artikel top billede

Datacompagniet sluger CBC-forhandler

Efter en kraftig slankekur er CBC-forhandleren Iteo blevet opslugt af ambitiøs infrastrukturforhandler.

Den københavnske services- og hardwareforhandler Datacompagniet har opkøbt den sjællandske CBC-forhandler Iteo. Med opkøbet udvider Datacompagniet sin medarbejderstab med fire ansatte fra Iteo og udvider samtidig sit fokus til undervisningsområdet, som i en årrække har været kernen i Iteos forretning.

"Matchet er alt andet lige ganske fint, hvor vi komplementerer vores konsulentforretning med service og support på samme niveau som vi har i forvejen. Desuden får vi et nyt fokusområde indenfor uddannelsessektoren," siger direktør i Datacompagniet, Jesper Deleuran, i en kommentar.

Han ønsker ikke at oplyse købsprisen, men oplyser, at der følger en millionomsætning med i købet. 

Datacompagniet, der er hjemmehørende på Holmen i København, har i forvejen udvidet sin bemanding markant over det seneste år. Det er sket i forlængelse af, at man for præcis et år siden overtog hosting- og servicesaktiviteterne i forhandleren Itgration.

Med det seneste opkøb når firmaet op på i alt 20 ansatte, fortæller Jesper Deleuran, som ikke vil udelukke yderligere opkøb inden alt for længe.

"Potentialet i det her opkøb af Iteo er langt større, end da vi købte Itgration, og jeg ser ikke nogen grund til, at vi ikke skulle købe op igen på et tidspunkt. Jeg har da nogle emner i kikkerten, men lige nu er det vigtigste at få integreret Iteo korrekt i vores organisation," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.