Artikel top billede

De bedste it-tips: Sådan overlever du verdens undergang

Enden er nær. Men heldigvis kan du forbedre dine chancer for at klare dig gennem verdens undergang med disse apps og web-guider.

Hvis man skal tro den gamle Maya-kalender, er det hele slut den 21. december. Du behøver altså ikke tænke over at få fat i de sidste julegaver i år. Men det kan også være, at du er blandt de heldige, som overlever verdens undergang. Du kan forbedre dine chancer med de rigtige apps og vejledninger på nettet, som ruster dig til livet i ødemarken efter civilisationens sammenbrud.

Desværre har Mayaerne glemt at fortælle, hvordan verden går under. Er det et zombie-angreb, et overfald fra det ydre rum eller et katastrofalt jordskælv? Det betyder så, at du er nødt til at forberede dig på alle muligheder.

Der findes selvfølgelig allerede en wiki, hvor du kan læse gode råd om overlevelse. Du bør have et forråd til 90 dage - så du slipper for at skulle på jagt efter mad i de mest kaotiske dage lige efter katastrofen - og så bør du gemme diesel og ikke benzin, som hurtigt forfalder.

Et andet godt råd i wiki'en er, at du skal læse masser af bøger om dommedag. Så kan du finde nyttige tips og samtidig få tiden til at gå, mens zombierne raser på gaden foran dit hus.

denne side har man forsøgt at samle den ultimative guide til verdens undergang. Nu skal du huske at udskrive alle de gode råd, inden det er for sent. Når først katastrofen er sket, er nettet også væk.

Selv et hæderkronet medie som Huffington Post har samlet seks gode råd til, hvordan du overlever økonomisk, mens resten af verden står i flammer. Du kan selvfølgelig starte med at vædde på, at verden går under. Hos MyTopSportsbooks.com kan du få odds 300.000.000.000:1. Det kan dog blive et problem at kassere pengene bagefter.

Huffington Post anbefaler underligt nok, at du bør betale al din gæld, inden katastrofen indtræffer. Desuden bør du gemme masser af kontanter hjemme sammen med guld og sølv, og du bør skaffe nogle ting, som kan bruges til at bytte med andre nødvendige varer i den postapokalyptiske verden efter fredag.

Det er en fast årlig tradition at fylde indkøbsvognen inden jul, men i år bør du altså fylde den ekstra meget - for det er måske ikke kun den pukkelryggede familie, der invaderer huset i de kommende dage.

Din smartphone kan også blive et meget værdifuldt værktøj til at overleve verdens undergang - i hvert fald indtil batteriet løber tør. Der er nyttige apps som iSurvival, der sammenfatter overlevelses-håndbøger fra den amerikanske hær. Her kan du lære, hvordan du starter ild uden tændstikker eller finder rent vand i skoven.

Men det er vigtigt at huske, at du kun skal hente apps, som kan bruges offline. Det nytter ikke noget at bruge Google Maps, som kun fungerer med en online-forbindelse. Så er det bedre med Skobblers Forever Map, Navigon, Tomtom eller Nokia. Du skal blot huske at hente kort-materialet, inden netforbindelsen er væk.

Hos survivetheapocalypse.net kan du finde en liste med de ting, du skal bruge for overleve. Det er stort set det samme, som du behøver til en uges camping - bortset fra, at du bør tage et våben med.

Fox News har ligefrem sat en pris på det nødvendige udstyr - 441 dollar. For disse penge kan du få en lille ovn, en lommelygte og en lang kniv. Det kan også gøres for 20 dollar.

Selv internet-butikken Amazon har et "Zombie Preparedness Kit" til at komme gennem de svære juledage.

Du kan selvfølgelig også grave en bunker i haven - nogle af de flotteste bunkere kan ses hos online-magasinet Curbed.

I den nedenstående humoristiske video kan du finde flere tips til, hvordan du overlever den ultimative katastrofe:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.