Artikel top billede

De bedste it-tips: Sådan overlever du verdens undergang

Enden er nær. Men heldigvis kan du forbedre dine chancer for at klare dig gennem verdens undergang med disse apps og web-guider.

Hvis man skal tro den gamle Maya-kalender, er det hele slut den 21. december. Du behøver altså ikke tænke over at få fat i de sidste julegaver i år. Men det kan også være, at du er blandt de heldige, som overlever verdens undergang. Du kan forbedre dine chancer med de rigtige apps og vejledninger på nettet, som ruster dig til livet i ødemarken efter civilisationens sammenbrud.

Desværre har Mayaerne glemt at fortælle, hvordan verden går under. Er det et zombie-angreb, et overfald fra det ydre rum eller et katastrofalt jordskælv? Det betyder så, at du er nødt til at forberede dig på alle muligheder.

Der findes selvfølgelig allerede en wiki, hvor du kan læse gode råd om overlevelse. Du bør have et forråd til 90 dage - så du slipper for at skulle på jagt efter mad i de mest kaotiske dage lige efter katastrofen - og så bør du gemme diesel og ikke benzin, som hurtigt forfalder.

Et andet godt råd i wiki'en er, at du skal læse masser af bøger om dommedag. Så kan du finde nyttige tips og samtidig få tiden til at gå, mens zombierne raser på gaden foran dit hus.

denne side har man forsøgt at samle den ultimative guide til verdens undergang. Nu skal du huske at udskrive alle de gode råd, inden det er for sent. Når først katastrofen er sket, er nettet også væk.

Selv et hæderkronet medie som Huffington Post har samlet seks gode råd til, hvordan du overlever økonomisk, mens resten af verden står i flammer. Du kan selvfølgelig starte med at vædde på, at verden går under. Hos MyTopSportsbooks.com kan du få odds 300.000.000.000:1. Det kan dog blive et problem at kassere pengene bagefter.

Huffington Post anbefaler underligt nok, at du bør betale al din gæld, inden katastrofen indtræffer. Desuden bør du gemme masser af kontanter hjemme sammen med guld og sølv, og du bør skaffe nogle ting, som kan bruges til at bytte med andre nødvendige varer i den postapokalyptiske verden efter fredag.

Det er en fast årlig tradition at fylde indkøbsvognen inden jul, men i år bør du altså fylde den ekstra meget - for det er måske ikke kun den pukkelryggede familie, der invaderer huset i de kommende dage.

Din smartphone kan også blive et meget værdifuldt værktøj til at overleve verdens undergang - i hvert fald indtil batteriet løber tør. Der er nyttige apps som iSurvival, der sammenfatter overlevelses-håndbøger fra den amerikanske hær. Her kan du lære, hvordan du starter ild uden tændstikker eller finder rent vand i skoven.

Men det er vigtigt at huske, at du kun skal hente apps, som kan bruges offline. Det nytter ikke noget at bruge Google Maps, som kun fungerer med en online-forbindelse. Så er det bedre med Skobblers Forever Map, Navigon, Tomtom eller Nokia. Du skal blot huske at hente kort-materialet, inden netforbindelsen er væk.

Hos survivetheapocalypse.net kan du finde en liste med de ting, du skal bruge for overleve. Det er stort set det samme, som du behøver til en uges camping - bortset fra, at du bør tage et våben med.

Fox News har ligefrem sat en pris på det nødvendige udstyr - 441 dollar. For disse penge kan du få en lille ovn, en lommelygte og en lang kniv. Det kan også gøres for 20 dollar.

Selv internet-butikken Amazon har et "Zombie Preparedness Kit" til at komme gennem de svære juledage.

Du kan selvfølgelig også grave en bunker i haven - nogle af de flotteste bunkere kan ses hos online-magasinet Curbed.

I den nedenstående humoristiske video kan du finde flere tips til, hvordan du overlever den ultimative katastrofe:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere