Artikel top billede

Domænehaj skal aflevere domæne til Jehovas Vidner i Danmark

Så let fik vidnerne vristet domæne ud af hænderne på østrigerne.

Jehovas Vidner skal ofte kæmpe for at få folk i tale, men det krævede ikke mange argumenter at få trossamfundets kaprede domæne tilbage. 

Klagenævnet for Domænenavne har netop afgjort, at en østrigsk registrant skal overlade JehovasVidner.dk til den danske afdeling af trossamfundet.

Domænet JehovasVidner.dk blev først registreret i februar 2012. Domænet var frit, fordi trossamfundet i mange år har anvendt JW.org som det officielle internethjem. Derfor var det muligt for en østrigsk registrant at registrere det oplagte domæne.

Købt med videresalg for øje

Det østrigske firma, Suchknecht GmbH, fik dog ikke lov til at beholde domænet, som udelukkende blev anvendt til at vise reklamer. Domænet har desuden hele tiden været til salg for 950 euro, kunne man læse på den statiske hjemmeside (se billedet her på siden).

Men netop de to ting var med til at understrege, at registreringen var i strid med domænelovens paragraf 12, der indeholder et forbud mod at registrere et eller flere domænenavne - uden intentioner om at bruge dem selv - og med henblik på at sælge videre.

Oven i hatten har Suchknecht GmbH 313 andre registrerede .dk-domæner, der indeholder en del domæner med navne, der minder om andre kendte firma- og produktnavne.

Afgørelsen var med i den sidste bunke afgørelser fra Klagenævnet for Domænenavne i 2012.

Jehovas Vidner meldte sidste år ud, at der er flere digitale initiativer på vej, der skal bringe forkyndelsen ud på moderne platforme. For eksempel iPads.

LÆS OGSÅ: Slut med ringeklokker? Jehovas Vidner flytter på nettet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.