Artikel top billede

Apple lancerer ny iPad

Nu kan du få en iPad med 128 GB lagerplads. Men prisen er også derefter.

Apple har nu lanceret en ny model i iPad-serien med dobbelt så meget lagerplads som den gamle topmodel. Den nye iPad har 128 GB og er samtidig den dyreste iPad nogensinde. Den kan købes fra den 5. februar for 6.099 kroner med Wi-Fi og 7.099 kr. med Wi-Fi og mobil dataforbindelse.

Der er tale om en fjerde generations iPad med Retina-skærm, som er identisk med de modeller, der blev lanceret sidste efterår. Den indeholder en A6X-processor, som skulle være dobbelt så hurtig som den gamle iPad-processor. Desuden har den også det nye Lightning-stik.

Ligesom de gamle modeller sælges den nye iPad 128 GB i sort og hvid.

Indtil nu har Apple kun solgt iPad med 16, 32 og 64 GB, og der er ingen mulighed for at udvide lagerpladsen. Tablet-pc'en har hverken en indstiksplads til hukommelseskort eller andre muligheder for at tilføje ekstra kapacitet.

Ifølge analytikere er prisen for den NAND Flash-hukommelse, der bruges i iPad, faldet betydeligt i det seneste år. Det anslås at Apple betaler omkring 0,55 dollar per GB. Det betyder så, at de ekstra 64 GB i den nye iPad (i forhold til den gamle 64 GB model) koster Apple omkring 35,20 dollar eller 193 kr.

Men prisforskellen mellem 64 GB og 128 GB udgaven er på 800 kr. i Danmark, så Apple tjener stort på de nye modeller.

Den samlede pris for hukommelse i en 128 GB iPad er altså kun på 386 kroner, selv om prisforskellen mellem en 16 GB iPad og den nye 128 GB model er på hele 2.100 kr.

Apple fortæller selv, at der er solgt mere end 120 millioner iPad'er indtil videre og fremhæver, at den nye model især kan være interessant for virksomheds-brugere med datatunge applikationer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
“Holdningen er tilsyneladende, at it ikke har indflydelse på medarbejdertilfredshed”
"Når jeg ser, hvor meget man går op i indretning og arkitektur for at give medarbejderne de bedst tænkelige fysiske rammer, undrer det mig, at man ikke gør det samme, når vi leverer software til dem."
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”