Artikel top billede

ComOFF: Webtjenester forklædt som mennesker - det er jo ulideligt!

Hvordan ville det ser ud og fungere, hvis Facebook, Google, Instagram og mange andre webtjenester var virkelige mennesker? Få svaret i denne absurde og morsomme video.

Det virker som en fest, og alle nettets populære webtjenester er samlet.

Sådan er konceptet i nedenstående ComOFF-video, der er produceret af Cracked.com

Det specielle ved videoen er, at alle webtjenesterne som Facebook, Twitter, Instagram, Tumbler, Kickstarter, YouTube og Google spilles af skuespillere.

Og hvad sker der, når en ny bruger pludselig dukker op, og de mange tjenester byder sig til?

Det bliver hurtigt en ulidelig - men også ganske morsom - oplevelse.

Der er massevis af it-referencer i videoen, og det er også en god idé at holde øje med, hvad der sker i baggrunden, når videoen kører.

Så er det eksempelvis på et tidspunkt muligt at spotte personen, der spiller Pirate Bay, som slår sig løs ved en kopimaskine...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere