Artikel top billede

Efter otte år hos Microsoft skal Stig Orloff nu stå i spidsen for salget hos licensspecialisten A Gain Crayon.

Softwarespecialist gafler Microsoft-veteran

Microsoft-kæledægge henter sin nye salgsdirektør - hos Microsoft.

Software- og licensrådgivningsfirmaet A Gain Crayon har ansat Stig Orloff som ny salgsdirektør. Han sætter dermed punktum for otte års karriere hos Microsoft, hvor han senest har været salgschef med ansvaret for store kunder minus de helt store enterprise-kunder.

Det er ikke første gang, at A Gain Crayon rekrutterer en chef med en fortid hos softwaregiganten. I januar i år var det Microsofts tidligere kanalchef Bjarne Riis, som efter et kort intermezzo hos firmaet Codehouse blev hentet ind som direktør ved siden af A Gain-stifteren Frank Mortensen.

Den danske virksomhed blev i fjor fusioneret ind i den norsk-ejede Crayon-koncern, som på den måde blev en førende spiller på det danske marked for licensrådgivning og software asset management.

Når Frank Mortensen nu hyrer Stig Orloff, sker det for at holde trit med den solide vækst, som har kendetegnet A Gain Crayons danske forretning de seneste år.

"Jeg har kendt Stig i rigtig mange år og har altid været imponeret af hans evne til at håndtere medarbejdere, kunder og partnere. Han er helt unik til relationer mellem mennesker, som er en af hjørnestenene i vores virksomhed," siger Frank Mortensen.

Fra hovedpersonen selv lyder det, at han glæder sig til igen at arbejde med direkte kundekontakt.

"Jeg har haft otte år i en virksomhed, hvor man er i overhalingsbanen hele tiden. Jeg har været superglad for at være hos Microsoft, men synes det er naturligt, at jeg nu gerne vil prøve noget nyt. A Gain vil også gerne videre, så jeg får ansvaret for salget derude. Det tror jeg bliver supergodt. Jeg kommer jo til en etableret virksomhed, som jeg skal forsøge at løfte til nye højder," siger Stig Orloff.

Hans jobskifte vil dog næppe skabe ondt blod mellem A Gain Crayon og Microsoft Danmark. I fire ud af de seneste fem år har A Gain Crayon vundet hæder som årets danske Microsoft-partner. Tidligere i år fik firmaet oven i købet titlen som Microsofts bedste SAM-partner på verdensplan.

Læs også:

Crayons opkøb forgylder Frank Mortensen

Frank Mortensen: Vi fordobler forretningen på tre år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.